Close button

Reddit і LinkedIn оновлюють свої додатки

Reddit і LinkedIn оновлюють свої додатки

Reddit і LinkedIn вносять зміни в свої додатки для iPhone після того, як користувачі розкритикували платформи за відстеження контенту з кишені, що дозволяє копіювати і вставляти інформацію на різних пристроях, повідомляє businessinsider.

Запуск оновлень відбувається після старту нового програмного забезпечення від Apple, яку позначає цю практику для користувачів.

Оновлення iOS 14 від Apple має нову функцію конфіденційності, яка попереджає користувачів, коли програма копіює контент з буфера. Дон Мортон, розробник, який тестував iOS 14, повідомив, що LinkedIn і Reddit копіюють інформацію з кишені.

TikTok нещодавно був підданий аналізу з такий же проблему, і оновив своє Додаток.

Віце-президент LinkedIn заявив, що компанія простежила цю функцію до фрагменту коду, який порівнює вміст кишені з текстом, набраним в даний момент в текстовій панелі. За його словами, він не зберігає і не передає вміст буфера обміну даними.

Представник Reddit повідомив, що відстеження відбувається через функціональності, яка перевіряє в кишені за наявність URL-адрес при запуску нового повідомлення.

Оновлення Apple для iOS 14 нещодавно було запущено в бета-версії для розробників. Повна версія з 'явиться восени.

Новини

Популярні теми форуму

analytics