Close button

Життя після Zoom: корпоративні поїздки

Життя після Zoom: корпоративні поїздки

Корпоративні турагенти використовують затишшя, викликане коронавірусом, щоб взаємодіяти із компаніями. Вони працюють над тим, щоб вивести своїх співробітників з режиму відеоконференцій і безпечно повернутися до роботи, повідомляє Reuters.

Компанії запускають нові інструменти для надання інформації про реальний стан справ, вимогах, правилах соціального дистанціювання та карантину. Вони також надають докладну інформацію про готелі, авіакомпаніях і санітарно-гігієнічних умовах наземного транспорту.

Мандрівники переходять від більш дешевих онлайн-замовлень до пошуку досвідчених консультантів на тлі повільного, але зростаючого зростання в індустрії корпоративних подорожей. На цей сектор зазвичай припадає 1,4 трлн. дол. щорічних витрат.

"Я бачу тенденцію, яка починає набирати силу. Ми можемо проводити зустрічі в Zoom або Microsoft, але ніщо не зрівняється з особистими зустрічами ", - сказала Джо Саллі з компанії American Express Global Business Travel.

Компанія прогнозує повернення приблизно до 60% - 70% звичайні обсяги у 2021 році. Обсяг поїздок, що існував до пандемії, буде досягнутий до 2022 або 2023 року.

Нова Зеландія, яка вийшла з режиму ізоляції в травні, вже повернулася до половині торішнього рівня внутрішнього бронювання.

"Існує незадоволений попит. Я відвідував деяких клієнтів (в Австралії), і ключова зворотний зв 'язок полягає у наявності важливих рішень, які я ніколи не зможу прийняти під час відеоконференції ", - сказав Джеймі Ферус з Brisbane Corporate Travel Management Ltd.

Дослідження CTM показало, що 90% клієнтів в Австралії та новій Зеландії відчули негативний вплив на зростання бізнесу через свою нездатність подорожувати.

Китайські внутрішні замовлення становлять близько 60% dopandemicheskogo рівня. І оборот на деяких європейських ринках почав зростати в міру ослаблення обмежень.

До числа інших факторів, уповільнюють повернення ділових поїздок, належать порушення графіка корпоративних заходів. Також існує необхідність більш суворого затвердження поїздок з боку компаній, з обов 'язком піклуватися про персонал.

Новини

Популярні теми форуму

analytics