Close button

Добкін зняв проморолик для виборів

Добкін зняв проморолик для виборів

Колишній народний депутат Михайло Добкін вже вступив в гонку за крісло мера Києва, повідомляє НВ.

У своєму Telegram політик опублікував проморолик, на якому він під пісню Як тебе не любити, Києве мій! їде київськими вулицями на байке і в шкіряній куртці. Коли Добкін зупиняється в пам 'ятника засновникам Києва, звучить перероблена строчка Як тебе не любили, Києве мій.

Шкіряна куртка і мотоцикл. Проморолик Михайла Добкіна до виборів мера Києва

В червні колишній нардеп вже говорив про свої плани брати участь у виборах мера Києва.

"Є велика ймовірність, що я буду подавати свою кандидатуру на пост мера Києва. У мене є досвід, який говорить за мене. Мені не потрібно розповідати, що я зроблю. Можна просто поїхати і подивитися, що я вже зробив. Києвом потрібно керуватимуть з двох крісел, тому тут мені все зрозуміло ", - заявив він в ефірі телеканалу НАШ.

Колишній нардеп Борислав Береза теж заявив, що збирається брати участь у виборах мера Києва.

"Якби зараз мене задовольняло події в Києві, я бы сказал Нет, у мене немає ніяких амбіцій, я не йду на мера, мені все подобається". Але мені не подобається те, що відбувається в Києві: знищуються зелені зони, знову будівництво безконтрольне, знову що вбиває людей екологія, а Головне питання - що в Києві люди не живуть, а виживають. А я хочу, щоб кияни жили і пишалися тим, що вони проживають у краще місто в світі ", - сказав він.

Нагадаємо, у внутрішньопартійних праймеріз Слуги народу на кандидата в мери Києва беруть участь чотири народних депутата - Ірина Верещук, Микола Тищенко, Олександр Дубинський і Олександр Качура.

Також своєї участі не виключає головний санітарний лікар Віктор Ляшко. В Слуге народу кажуть, що відкриті до його участі в виборах і "не обмежуватимуть".

Мер Києва Віталій Кличко підтвердив свій намір втретє балотуватися на посаду міського голови столиці.

Місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня 2020 року.

Читайте також: місцеві вибори 2020: хто є хто у владі

Новини

Популярні теми форуму

analytics