Close button

Як група крові впливає на характер

Як група крові впливає на характер

Характер людини формується незалежно від його віку, раси чи статі. Він закладається з моменту зачаття і багато в чому залежить від батьків і їх установок. Японські дослідники висунули теорію, що наш характер, нахили та прихильності багато в чому залежать від групи крові, повідомляє econet.ru.

Які особливості мають володарі різних груп?

1 група (0)

Це енергійні і товариські люди, зазвичай що мають від природи гарне здоров 'я і вольовий характер. Вони проявляють стійкість до неврозів, схильність до швидкого відновлення енергії. Досить емоційні, працездатна, прагнуть до успішності та воліють ставати керівниками. До недоліків можна віднести ревнивість, деяку метушливість і підвищену амбіційність, але, незважаючи на це, вони здатні стати чудовими друзями.

2 група (А)

Ці люди проявляють старанність і обов ’ язковість, сумлінно виконують доручену роботу, можуть ефективно трудитися навіть в стресовій обстановці. Здатні дружити і часто, різнобічно розвинені люди. Воліють порядок, безтурботність і гармонію понад усе. Вони проявляють чутливість, терплячість і доброзичливість. Недоліки – излишний перфекціонізм, інколи вони занадто упрямы і неспроможні розслабитися.

3 група (В)

Представники цієї крові володіють делікатністю, вразливістю, спокоєм, але пред 'являють підвищені вимоги, як до себе, так і до оточуючих. В основному, це досить егоїстичні люди, які воліють жити тільки за своїми правилами і вважають за краще виконувати свої бажання. Вони мають гарне уяву, досить гнучкі та легко адаптуються в будь-якому суспільстві. Владні індивідуалісти, що володіють неабиякими творчими здібностями, вони можуть багато чого домогтися, але схильність до незалежності може стати їх ньою слабкістю.

4 група (АВ)

Їх бурхливе емоційність і чутливість часто превалюють над розсудливістю і розрахунком. Їх називають мислителями. Користуються любов 'ю та повагою друзів та оточуючих. З ними ніколи не нудно, володіють доброзичливістю, тактовністю і справедливістю. Недоліки - іноді бувають надто різкими, їм важко визначитися у прийнятті рішення. Якщо вони і конфліктують, то тільки самі з собою.

Представникам групи (0), корисно займатися фізичною діяльністю, з їжі їм слід віддати перевагу яловиче і куряче м 'ясо, хлібні вироби вони погано засвоюють. Люди з групою крові (А) були важко переносять будь-які спиртні напої, їх організм краще засвоює вегетаріанську їжу. Групі (В) фахівці рекомендують віддати перевагу баранину і м 'ясо кролика. Людям з четвертою групою, основу харчування повинні складати кисломолочні продукти, баранина, овочі та фрукти.

Новини

Популярні теми форуму

analytics