Close button

Польза регулярного сексу

Польза регулярного сексу

Вчені з дослідницького університету Вашингтона в Сент-Луїсі (США) довели користь регулярного сексу. Про це пише видання The Sun, повідомляє Лента.ру.

Дослідники встановили, що заняття сексом сприятливо впливають на здоров 'я і тривалість життя. В експерименті, що тривав 11 років, брали участь понад 15 тисяч осіб. Більше половини добровольців вступали в інтимний зв 'язок не рідше одного разу на місяць, при цьому 36 відсотків займалися сексом як мінімум раз на тиждень.

За час експерименту померли 228 піддослідних, з них 29 осіб - від серцево-судинних захворювань, а 62 інших добровольця - від раку. Вчені проаналізували отримані дані і підсумували, що сексуальна активність знижує ризик передчасної смерті в середньому на 49 відсотків. За їхньою оцінкою, активна Статева життя скорочує ймовірність померти від серцевої хвороби на 21 відсоток, а від рака - на 69 відсотків.

Раніше вчені з університету Ковентрі й Оксфордського університету дійшли висновку, що сексуальна активність сприяє продовженню молодості, в тому числі перешкоджає розвитку старечої деменції та інших проблем з інтелектом. У дослідженні взяли участь 73 людини (28 чоловіків та 45 жінок) у віці від 50 до 83 років.

Новини

Популярні теми форуму

analytics