Close button

У Києві 4 дні можуть обмежувати рух через приїзд президентки Швейцарії

У Києві 4 дні можуть обмежувати рух через приїзд президентки Швейцарії

З 20 до 23 липня у зв'язку з візитом в Україну президентки Швейцарії Симонетти Соммаруги можливі обмеження дорожнього руху в Києві, повідомляє Украинская правда.

Джерело: Управління державної охорони

Дослівно: "З 20 до 23 липня у зв’язку з державним візитом в Україну президентки Швейцарської Конфедерації Симонетти Соммаруги можливі тимчасові незначні обмеження дорожнього руху на ділянках окремих вулиць міста Києва у Дарницькому, Печерському, Шевченківському, Подільському, Дніпровському районах, а також на Бориспільському шосе".

Деталі: В УДО нагадали, що главам іноземних країн, урядів, парламентів і міжнародних організацій, які перебувають в Україні з офіційними чи робочими візитами, Управлінням державної охорони України забезпечується державна охорона.

Нагадаємо: 11 грудня 2019 року президентом Швейцарії на 2020 рік обрали соціалістку Симонетту Соммаругу.

Президента Швейцарії обирають за принципом "перший серед рівних" серед членів уряду. Кожен міністр стає президентом не рідше одного разу на сім років на один рік.

Президент Швейцарії не є главою держави, оскільки функції глави держави виконують колективно всі члени Федеральної ради. Однак президентський голос є вирішальним при обговоренні питань на рівні уряду.

Новини

Популярні теми форуму

analytics