Close button

Названі популярні напрямки відпочинку українців

Названі популярні напрямки відпочинку українців

Пандемія коронавірусу кардинально змінила плани українців на відпуск у 2020 році. У компанії Google проаналізували запити наших громадян щодо місць передбачуваного відпочинку, повідомляє UBR.

В Україні, як і по всьому світу, люди шукають місця відпочинку ближе к дому. Обмеження на міжнародні поїздки і проблеми з рейсами та аеропортами переключили увагу на внутрішній ринок.

Так, цього року великою популярністю користується відпочинок в Коблево, Лазурному й затоці, а повністю десятка популярних напрямків для відпочинку в Україні за результатами пошуку в Google виглядає наступним чином:

  1. Коблево.
  2. Лазурне.
  3. Затока.
  4. Бердянськ.
  5. Одеса.
  6. Приморськ.
  7. Урзуф.
  8. Білосарайська коса.
  9. Київське море.
  10. Кирилівка.
"При цьому спостерігається тенденція зростання пошукових запитів, пов 'язаних з агротуризмом - зростання 44% в червні 2020 року порівняно з червнем минулого року; екотуризм - зростання 46% в порівнянні з минулим роком; і значне падіння інтересу до гарячими турам порівняно з аналогічним періодом минулого року - мінус 83%, а також до екскурсійним турам - мінус 56% ", - йдеться в повідомленні компанії.

Що ж стосується країн, які відкривають свої кордони для українців, то тут спостерігається сплеск інтересу до міжнародним туристичним поїздок. Пошукові запити про відпочинок в Туреччині, Албанії та Єгипті стали найпопулярнішими в Україні у ІI кварталі 2020 року.

Вся десятка виглядає так:

  1. Туреччина.
  2. Албанія.
  3. Єгипет.
  4. Болгарія.
  5. Чорногорія.
  6. Грузія.
  7. Мальдіви.
  8. Балі (Індонезія).
  9. Хорватія.
  10. Греція.

Новини

Популярні теми форуму

analytics