Close button

“Динамо” програє “Колосу”, але фінішує на другому місці

“Динамо” програє “Колосу”, але фінішує на другому місці

У завершальному матчі української Прем`єр-ліги київське "Динамо" з рахунком 0:2 поступилося "Колосу" з Ковалівки, повідомляє Украинская правда.

Матч пройшов у неділю 19 липня на НСК "Олімпійський".

В іншому матчі туру "Зоря" та "Десна" зіграли внічию, що дозволило киянам фінішувати на другій позиції. У разі перемоги луганської команди на підопічних Олексія Михайличенка очікувала лише третя сходинка.

У матчі в Києві перші 25 хвилин перевага була у киян. Ще в перші 45 хвилини Назарій Русин традиційно не використав свій момент, а після удару Віталія Буяльського м`яч влучив у штангу воріт "Колоса". У завершальні 15 хвилин "Колос" вирівняв гру. Небезпечні удари Володимира Лисенка та Євгенія Морозка відбив Георгій Бущан.

На початку другого тайму удар Русина парирував Євгеній Волинець. На 53-й хвилині у Русина знову не виходить удар головою з метрів шести. У наступній атаці гол забиває "Колос". Після подачі з флангу Лисенко ударом головою у верхній кут воріт пробиває Бущана – 1:0.

 

На 62-й хвилині класний шанс зрівняти рахунок був у Віктора Циганкова, але той не зумів поцілити у порожній кут воріт. На 71-й хвилині Микола Шапаренко збиває у власному штрафному майданчик Анрі Вільяльмханссона. З 11-метрів ісландець легко переграв Бущана – 2:0. Ще принаймні тричі в цій грі воротар "Колоса" рятував свою команду після ударів Кадірі, Де Пени та Цитаішівілі. Але в результаті "Динамо" таки програє, але отримає срібні нагороди в сезоні 2019/2020.

У ще одному матчі дня "Шахтар" зіграв унічию з "Олександрією". "Гірники" усю гру вели в рахунку, а наприкінці зустрічі пропустили два м`ячі за дві хвилини.

Новини

Популярні теми форуму

analytics