Close button

В Іспанії відбирають покинуті квартири

В Іспанії відбирають покинуті квартири

Мерія Барселони має намір відібрати у власників близько 200 розташованих на території міста квартир, якщо вони будуть порожні ще протягом місяця. Про це повідомляє Noticia.ru, повідомляє Лента.ру.

Всі об 'єкти належать великим компаніям і організаціям, близько половини - іспанського державному банку Sareb, який був спеціально створений для управління проблемною і незатребуваною нерухомістю. За даними порталу, квартири пустують протягом двох років, і тепер їх власникам висунуто ультиматум: або житлову площу хтось позичає, або вона експропріюється на користь міської влади.

На пошук покупців чи квартиронаймачів власникам дали 30 днів. В осяжному майбутньому барселонська мерія збирається вирішити долю ще близько 230 незатребуваних об 'єктів нерухомості.

У травні повідомлялося, що падіння цін на житло в Іспанії в найближчому майбутньому малоймовірне - незважаючи на негативний вплив пандемії коронавірусу на місцевий ринок нерухомості. При цьому у сформованих умовах покупці отримали можливість більше часу витрачати на вибір об 'єктів. Багато хто чекає знижок, не поспішаючи укладати угоди.

Новини

Популярні теми форуму

analytics