Close button

Названо найкращі повнопривідні авто з пробігом

Названо найкращі повнопривідні авто з пробігом

Журнал "За кермом" назвав кращі повнопривідні автомобілі з пробігом не дорожче $14 тис, повідомляє РИА Новости.

На першому місці розташувалася Hyundai Creta. За ці гроші можна знайти дворічний екземпляр з пробігом 30-40 тисяч кілометрів, при цьому краще вибрати варіант з дволітровим мотором і автоматичною коробкою передач, йдеться в матеріалі.

На другому місці опинився кросовер Renault Kaptur. У цьому випадку слід віддати перевагу повному приводу, який доступний у поєднанні з дволітровим мотором, а також механічній КПП, пише видання.

Третю сходинку в списку зайняв Kia Sorento. Як вказує автор, за $14 тис. це буде шести-семирічний екземпляр з пробігом в 100-120 тисяч кілометрів.

На четвертому місці розташувався японський кросовер Subaru Forester. Із зазначеною сумою можна розраховувати на автомобілі 2013-2014 років випуску, йдеться в статті.

П 'яте місце в списку зайняв ще один японський кросовер Mazda CX-5. За словами автора, за $14 тис. можна знайти повнопривідну версію 2012-2013 років з дволітровим мотором і АКПП.

Далі розташувався кросовер Volvo XC60. Із зазначеним бюджетом можна розраховувати на автомобіль віком сім-вісім років, в даному випадку перевагу слід віддати версіям з п 'ятициліндровими моторами, пише видання.

На останньому місці опинився Jeep Cherokee. Можна знайти п 'ять-шестирічний екземпляр з пробігом 100-120 тисяч кілометрів, при цьому краще вибрати автомобіль з 2,4-літровим мотором, йдеться в матеріалі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics