Close button

"Газпром" звинуватили в приниженні співробітників

"Газпром" звинуватили в приниженні співробітників

Співробітники "П 'ятигорськгоргазу", дочірнього підприємства "Газпрому", звинуватили голову компанії в неповажному ставленні до підлеглих і численних порушеннях норм трудового права. Відеозапис звернення працівників до керівництва концерну опубліковано на YouTube-каналі The Caucasus Post, повідомляє Лента.ру.

У зверненні йдеться, зокрема, про регулярне залякування співробітників "П 'ятигорськгоргазу" з боку голови компанії Олександра Зазуліна. На підприємстві, за словами працівників, заборонено використання мобільних телефонів.

До того ж частина персоналу відчуває складнощі через нібито необ 'єктивне ставлення з боку начальства. Зазулін провокує деяких клієнтів скаржитися на діяльність компанії, а потім погрожує звільнити окремих працівників, замінивши їх менш кваліфікованим персоналом, йдеться в заяві.

Прокуратура П 'ятигорська почала перевірку викладених у зверненні відомостей, повідомляється в офіційному Instagram-акаунті відомства. Прокурор міста Віктор Келлер вже провів зустріч з колективом "П 'ятигорськгоргазу".

У поточному році робітники вже двічі скаржилися на умови праці на пов 'язаних з "Газпромом" об' єктах. У травні збунтувалися вахтовики на Чаяндинському газовому родовищі, газ з якого надходить у магістральний трубопровід "Сила Сибіру". У середині липня страйк з вимогою погасити заборгованість із зарплати влаштували робітники, зайняті на будівництві хмарочоса "Лахта Центр", що належить концерну.

Новини

Популярні теми форуму

analytics