Close button

Для українських туристів відкрито вже 39 напрямків

Для українських туристів відкрито вже 39 напрямків

Наразі для українських туристів відкрито вже 39 напрямків для подорожей за кордон. Про це на брифінгу у вівторок розповів міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, передає кореспондент УНН, повідомляє УНН.

"Минулого тижня я оголошував список з 26 країн, відкритих або щодо відкритих для подорожей українців. Таких країн станом на зараз вже 39 - відбулося збільшення ", - зазначив він.

Міністр підкреслив, що не в кожному випадку мова йде про абсолютно вільний в 'їзд - потрібно дотримуватися певних правил, керуватися рішенням органів влади цих країн.

"За тиждень додалися 13 країн - це Болгарія, Словенія, ОАЕ, Ірландія, Мальдіви, Антигуа і Барбуда, Еквадор, Ямайка. Менш привабливі з точки зору українських туристів, але теж країни, які відкрили свої кордони - це Камбоджа, Коморські острови, Пакистан, Пуерто-Ріко, Сент-Люсія ", - сказав Кулеба.

Як повідомлялося в УНН, минулого тижня Рада Європейського Союзу оновила список країн, для громадян яких державам-членам рекомендується поступово скасувати обмеження на поїздки на зовнішніх кордонах.

Альтернатива морю: де відпочити на озерах

Саша Картер

Новини

Популярні теми форуму

analytics