Close button

Аваков вилетів до Луцька. У МВС назвали ім 'я терориста

Аваков вилетів до Луцька. У МВС назвали ім 'я терориста

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков терміново вилетів до Луцька для координації дій підрозділів МВС в умовах надзвичайної події, повідомляє Украинская правда.

Джерело: МВС, поліція, заступник Авакова Антон Геращенко в Facebook

За фактом захоплення заручників у Луцьку поліція відкрила кримінальне провадження. Покарання за цією статтею передбачено у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п 'ятнадцяти років.

На Волинь відбув глава МВС.

За даними Геращенко, особа, яка захопила заручників, зателефонувала в 25 вересня поліції і назвалася ім 'ям Максим Плохой.

Пряма промова: "У мережі інтернет за авторством Максим Плохий є книга" Філософія Злочинця "описує перебування автора в місцях ув 'язнення і його погляди на життя.

Ось типовий уривок з цієї книги

"Мене 15 років виправляють, але я не виправився, а швидше навпаки - я ще більше став тим, хто я є. Чому? Тому що я справляюся з самим собою і тому не виправляюся іншими. Тому, що я не продаю себе страхом. Мене можна вбити, але це не виправить. Я - це завжди Я, бо - Я Можу. Я Можу, тому що є лише одне, чого я не можу - не бути злочинцем. Я Можу, тому що вирішую все сам і живу по-своєму. Я Можу, тому що я Один. І я не боюся. Злочинець - це глибина і не може не бути ним той, у кого вона є. Обличчя Бога - в дзеркалі... "

Новини

Популярні теми форуму

analytics