Close button

Поліцейський підійшов до захопленого в Луцьку автобуса і передав воду

Поліцейський підійшов до захопленого в Луцьку автобуса і передав воду

Захопленим в автобусі людям у Луцьку вдалося передати воду, повідомляє Украинская правда.

Джерело: Facebook-сторінка заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, СБУ

Дослівно: "Перші результати переговорів в Луцьку. Максим Кривош дозволив поліції передати упаковки води. Воду заручникам передав перший заступник голови Національної поліції Євген Коваль".

 

Деталі: Водночас в СБУ повідомили, що на місці працюють співробітники Антитерористичного центру. Люди перебувають в зачиненому автобусі уже більше 8 годин.

Дослівно: "Ситуація потребує злагоджених дій усіх правоохоронних структур, ми знаходимося в постійному контакті. Ці процеси, як правило, непублічні й на всі питання суспільства ми зможемо відповісти після того, як всі заручники будуть в повній безпеці. Робимо для цього все можливе".

Читайте також: Тероризм у середмісті. Хто взяв у заручники пасажирів маршрутки в Луцьку

Передісторія:

  • Вранці 21 липня у центрі Луцька озброєний чоловік забарикадувався з заручниками в автобусі Берестечко – Краснилівка. Він висунув ідеологічні вимоги до політиків, чиновників і суддів.
  • Він зателефонував до поліції о 9:25 і представився Максимом Плохим. Волинські журналісти з’ясували, що справжнє ім’я терориста – Максим Кривош.
  • В інтернеті за авторством Максима Плохого є книга "Філософія Злочинця", яка описує перебування автора в місцях позбавлення волі та його погляди на життя. За словами Плохого, єдине, чого він не може, – це "не бути злочинцем", тож виправити його неможливо.
  • Президент Володимир Зеленський заявив, що над звільненням громадян, працюють професіонали, а з озброєним чоловіком ведуться переговори.

Новини

Популярні теми форуму

analytics