Close button

Новини 27 липня: рекордні ціни на золото, листи від уряду, “картель” Микитася

Новини 27 липня: рекордні ціни на золото, листи від уряду, “картель” Микитася

Про рекордні ціни на золото. Уранці 27 липня ціна на золото становила 1931 доларів за унцію, а на закритті попередніх торгів - 1943 долара за унцію, перевищивши рекорд, встановлений у вересні 2011 року, повідомляє Украинская правда.

Про листи від уряду. Українці зможуть отримувати офіційні електронні листи разом з паспортами, листи надіслані на цю адресу вважатимуться офіційно врученими.

Про польоти в Італію. Минулого тижня Україна підписала нову угоду про авіаперевезення з Італією, Київ та Рим повністю зняли обмеження між країнами.

Про штраф "Нафтогазу". Суди скасували податковий штраф НАК "Нафтогаз України" на 2,4 мільярда гривень.

Про "картель" Микитася. Антимонопольний комітет викрив картельну змову на конкурсі з відбору підрядника для будівництва об’єктів на Чорнобильській АЕС та Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива.

Ви хочете знати більше?

"Діра" в бюджеті – 300 мільярдів. Чи зможе уряд профінансувати такий дефіцит

Дефіцит бюджету сягнув рекордного значення за останні п'ять років. Що зараз відбувається з його фінансуванням, які ризики є для країни та що заважає Мінфіну проводити зважену боргову політику.

 

Світові бренди масово відмовляються від реклами у Facebook: як бойкот вдарить по імперії Цукерберга

Майже місяць у світі триває рекламний бойкот соцмереж Facebook та Instagram. Учасники протесту вимагають Stop Hate for Profit. Що це значить, чому почалося, чи продовжиться та як вплине на компанію?

Новини

Популярні теми форуму

analytics