Close button

Новини понеділка і ночі: соціологія виборів, “всеосяжне перемир’я”

Новини понеділка і ночі: соціологія виборів, “всеосяжне перемир’я”

За крісло президента із Зеленським міг би боротися не Порошенко, бойовики порушили "всеосяжне перемир'я" — актуальні новини 27 липня, повідомляє Украинская правда.

Про соціологію 

Якби вибори президента відбулися найближчим часом, у другий тур разом із Зеленським міг би вийти Юрій Бойко — за нього проголосували б 14,4% виборців, в той час як за Петра Порошенка — 13,7%.

Довіра до Володимира Зеленського довше переважала недовіру виборців, ніж було в його попередників Петра Порошенка та Віктора Януковича.

Якби вибори до Верховної Ради відбувалися найближчої неділі, то до парламенту потрапили б "Слуга народу", ОПЗЖ, "Європейська солідарність", "Батьківщина", "Голос" – в аутсайдерах.

Про "всеосяжне перемир’я"

Уночі 27 липня бойовики обстріляли позиції збройних сил України на Донбасі – це відбулося після початку режиму "повної і всеосяжної тиші".

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Росія не може гарантувати дотримання режиму припинення вогню на Донбасі, тому що не є учасницею конфлікту.

Віцепрем'єр-міністр, перший заступник голови делегації в ТКГ Олексій Резніков вважає, що поки що не варто говорити про "порушення перемир'я".

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Станом на 11:30 ранку 27 липня поліція ще не затримала полтавчанина Романа Скрипника, який 23 липня захопив заручника, а згодом відпустив його і зник у лісопосадці. Поліція сформувала його психолого-криміналістичний портрет. Зокрема, полтавець має військовий вишкіл та навички виживання в екстремальних умовах. Також відомо, що він має проблеми із психічним здоров’ям на фоні вживання наркотичних засобів.

Українці зможуть отримувати офіційні електронні пошти разом з паспортами, листи надіслані на цю адресу вважатимуться офіційно врученими.

У лікарні помер боєць "Азова" Олег Черевко, якого побили 21 липня після того, як він зробив зауваження молодику, який чіплявся до дівчат біля торговельного центру в Запоріжжі

Глава ВООЗ Тедрос Аданом Гебреісус заявив, що ситуація із захворюванням на COVID-19 в світі погіршується, тому він знову скликає надзвичайний комітет.

Протягом 27 липня у світі зафіксували ще 217 806 випадків захворювання на коронавірусну хворобу, з них 4 198 - летальні.

Новини

Популярні теми форуму

analytics