Close button

Верховну Раду чекає ребрендинг

Верховну Раду чекає ребрендинг

У Верховній Раді до 30-ліття Незалежності України планують ребрендинг, повідомляє Украинская правда.

"Маємо на меті впорядкувати різнотипну візуалізацію, що є сьогодні. До 30-ї річниці незалежності України плануємо розробити оновлений брендинг Верховної Ради України", - повідомила заступниця спікера ВР Олена Кондратюк.

На засіданні робочої групи з підготовки проєту закону про державні символи України Кондратюк акцентувала увагу на важливості співвідношення державної символіки й брендингу парламенту.

Народний депутат Володимир В’ятрович, що варто проговорити ідеологічну складову. Оскільки будівля парламенту 1939 року несе не правильний посил для демократичного бренду, а образ радянського минулого.

За результатами зустрічі, в серпні-вересні 2020 року заплановано провести фокус-групи серед працівників Апарату, народних депутатів, цільових аудиторій та сформувати ідеологічну складову бренду парламенту.

Робоча група з розробки брендингової стратегії Верховної Ради України утворена розпорядженням голови парламенту Дмитра Разумкова. Під час двох попередніх засідань робочої групи 18 червня та 2 липня 2020 року обговорено ідеї та бачення бренду парламенту представниками креативної індустрії.

Читайте також: Рада разрешила работу казино в отелях ниже 5 звезд

Новини

Популярні теми форуму

analytics