Close button

ЦВК просить надати інформацію про можливі загрози виборів в ОРДЛО

ЦВК просить надати інформацію про можливі загрози виборів в ОРДЛО

Центральна виборча комісія просить Раду національної безпеки та оборони й силові відомства надати інформацію про можливі загрози під час місцевих виборів на Донбасі, повідомляє 112.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

ЦВК звернувся до Донецької та Луганської ОДА з надання актуальних висновків про можливість організації підготовки й проведення місцевих виборів на виборчих дільницях, а також про можливість організації підготовки і проведення виборів депутатів райрад.

"ЦВК не наділена повноваженнями самостійно визначати можливість забезпечення належної безпеки та уникнення терористичної загрози під час організації та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року на окремих територіях Донецької та Луганської областей", - додали в прес-службі.

У ЦВК також зазначили, що з огляду на необхідність забезпечення можливості громадянам реалізувати їхнє право на формування органів місцевого самоврядування шляхом участі у виборах у відомстві бачать потребу в уточненні в компетентних органів інформації про ситуацію безпеки на окремих територіях цих областей, розташованих поблизу лінії розмежування з тимчасово окупованими територіями.

Новини

Популярні теми форуму

analytics