Close button

В Україні запустили онлайн-сервіс оренди книг Book Box

В Україні запустили онлайн-сервіс оренди книг Book Box

В Україні запрацював онлайн-сервіс оренди книг Book Box. Його творці стверджують, що будь-який бажаючий може замовити паперові книги з безкоштовною доставкою, а після прочитання повернути їх назад. Як це працює – читайте далі в матеріалі, повідомляє Сегодня.

Днями відбувся запуск бібліотеки Book Box в Україні. Читачам пропонують "вийти" зі світу електронних книг, і провести час за читанням друкованих видань. Тим більше, що в бібліотеці їх кілька десятків тисяч.

"Сьогодні виходимо за межі b2b світу й запускаємо сучасну бібліотеку для всіх охочих по всій Україні. Суть проста — Netflix для паперових книг", – розповідає про сервіс його засновник Андрій Орлик на своїй сторінці в Facebook.

Щоб почитати книги, потрібно придбати місячний абонемент, який дозволить замовляти з безкоштовною доставкою твори, що цікавлять, а також повертати їх назад.

Зазначається, що в асортименті Book Box художня і бізнес-література, non-fiction, комікси, книги для дітей і поезія українською, англійською та російською мовами.

Вартість абонемента на місяць – 299 гривень. Вона фіксована, тобто не змінюється і не залежить від кількості замовлених книжок. Придбати абонемент можна на сайті Book Box.

Інна Петрова

Новини

Популярні теми форуму

analytics