Close button

Зникла ще одна соратниця Тихановської – штаб

Зникла ще одна соратниця Тихановської – штаб

Ще одна соратниця лідера білоруської опозиції Світлани Тихановської перестала виходити на зв'язок, повідомляє Украинская правда.

Про це повідомив штаб Тихановської.

"Зникла Коновалова Антоніна, довірена особа Світлани Тіхановском. Місце знаходження на даний момент невідомо", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо:

  • Вранці 8 вересня представник Державного прикордонного комітету Білорусі повідомив, що членкиня президії Координаційної ради опозиції Білорусії Марія Колесникова і два члени ради Іван Кравцов та Антон Родненков намагалися виїхати в бік України та прибули на кордон о 5 годині ранку в одній машині.
  • Спершу заявляли, що кордон на виїзд перетнули усі троє. Після 9 годин представник Державного прикордонного комітету підтвердив, що Родненков і Кравцов виїхали з Білорусі, а Колесникову затримали.
  • Держприкордонслужба підтвердила, що Родненков та Кравцов прибули на український пункт пропуску і Марії Колесникової з ними немає.
  • 7 вересня вранці білоруські ЗМІ повідомили, що Марію Колесникову викрали в центрі Мінська, посадивши у мікроавтобус з написом "Зв’язок", який поїхав у невідомому напрямку. Також перестали виходити на зв’язок Антон Родненков та Іван Кравцов.
  • В МВС Білорусі заявили, що "не володіють інформацією" про їхнє ймовірне затримання.

Новини

Популярні теми форуму

analytics