Close button

Нові авто від $ 4000: топ недорогих машин

Нові авто від $ 4000: топ недорогих машин

В Україні найбільшим попитом користуються дешеві автомобілі. Але по-справжньому доступних машин на нашому ринку немає. При цьому світові виробники пропонують моделі від $ 4000 в інших країнах, повідомляє Обозреватель.

Найдешевша нова машина в Україні - Lada Granta. За неї просять від 189 тис. грн, або близько $ 6700. Цікаво, що на світовому ринку існують більш стильні автомобілі, які ще й дешевше, а також практичніше і краще оснащені. АвтоОбоз знайшов моделі, які не продаються в Україні, але дуже потрібні нашим автомобілістам.

Renault Kwid

Компактний кросовер Renault Kwid з'явився в 2015 році як заявка французького автовиробника на абсолютне лідерство в сегменті ультрабюджетних автомобілів. У 2019 автомобіль зазнав глибоку модернізацію, після якої виглядає ще брутальніше. Правда, звання кросовера - чистий маркетинг, фактично це просто п'ятидверний хетчбек. Але він коштує всього $ 4000.

Renault Kwid.

Автомобіль А-класу компактніше, ніж добре знайомий нам Renault Sandero (довжина менше 4 м) і дешевше більш ніж в два рази. При цьому в салоні все так само можуть розміститися п'ятеро дорослих, а виглядає Kwid зовсім не гірше. Хіба що паркуватися на вузьких вуличках завдяки невеликим розмірам буде зручніше.

Renault Kwid.

Покупці можуть вибрати між двигунами об'ємом 0,8 л (54 к.с., 72 Нм крутного моменту) або 1 л (68 к.с. і 91 Нм). Доступні механічна і автоматична КПП. Найдешевший Renault оснащений мультимедійною системою з 8-дюймовим монітором і підтримкою Apple CarPlay з Android Auto.

Для найвимогливіших покупців існує більш стильна модифікація Climber, яка відрізняється помаранчевими декоративними акцентами на кузові і в салоні.

BAIC Changhe EV2

Китайці точно розуміються в доступних автомобілях. Зростання населення і необхідність якомога швидше пересадити людей на особистий транспорт створили ідеальні умови для розробки відверто бюджетних транспортних засобів. Українці теж люблять їздити на своїх машинах. А ще у нас популярні електромобілі і ніхто начебто не має нічого проти китайських авто. Відчуваєте?

BAIC Changhe EV2.

BAIC Changhe EV2 - комерційний електромобіль. До таких машин сектор дрібного і середнього бізнесу в Україні останнім часом проявляє інтерес. Звичайно, цей автомобіль не виглядає новим - це ліцензійна копія Suzuki Wagon R першого покоління, який зняли з виробництва 22 роки тому. Але і ЗАЗ "Таврія" і "Славута" в цілому без серйозних конструктивних змін перебували в провадженні до 2011 року - і нікого це не бентежило. Тому українці готові до дещо застарілим транспортним засобам, якщо за них просять привабливу ціну.

BAIC Changhe EV2.

За Changhe EV2 в Китаї просять близько $ 5000. У базовій комплектації бюджетний електрокар оснащений акумуляторною батареєю, вона ємністю 8 кВтг. За доплату доступна батарея на 10 кВтг, в цьому випадку запас ходу складає приблизно 100 км.

Suzuki S-Presso

Цей малюк був створений спеціально для суперництва з Renault Kwid, про який ми говорили раніше. Що ще об'єднує його з французьким компактом? Японська модель також не продається в Україні.

Suzuki S-Presso.

Новинку виконали в досить агресивному стилі, завдяки якому автомобіль навіть трохи нагадує знаменитий Suzuki Jimny. Але на бездоріжжі краще не виїжджати - тут тільки передній привід і досить маленькі колеса. Але ціна - близько $ 5200.

Компактний кросовер оснащений 1-літровим мотором потужністю 68 л.с. і 90 Нм крутного моменту. Можна вибрати 5-ступінчасту механічну КПП або автоматичну коробку.

Suzuki S-Presso.

Центром інтер'єру служить незвичайне кругле оформлення спідометра і монітора мультимедіа. При цьому, як і у головного суперника, є підтримка Apple CarPlay і Andriod Auto, а салон вийшов досить просторим.

Renault Triber

Скільки можна заплатити за практичний і місткий кросовер з приємним дизайном? $ 8000 - досить серйозна сума, але це все одно менше, ніж просять в Україні за той же Sandero! При цьому Renault Triber пропонує три ряди крісел (в сумі - 7 посадочних місць), стильний дизайн і компактний кузов.

Renault Triber.

Triber побудований на подовженій платформі Kwid, але все одно в довжину не перевищує 4 м. Як в такому випадку інженерам вдалося розмістити в салоні 7 крісел - загадка. Правда, обсяг багажника дорівнює всього 84 л. Але якщо скласти третій ряд крісел, вантажний простір збільшиться до 625 л.

Renault Triber.

Серед обладнання - 8-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи, чотири подушки безпеки, камера заднього виду, парктронік і ABS. Двигун об'ємом 1 л видає 71 к.с. і 96 Нм крутного моменту.

Стас Сіділев

Новини

Популярні теми форуму

analytics