Close button

До Титаніка запустять екскурсії

До Титаніка запустять екскурсії

Читати новину російською мовою, повідомляє Корреспондент.

Заможні туристи зможуть побачити затонулий Титанік своїми очима. За $125 тис. доларів товстосумів опустять на глибину чотири тисячі метрів і дозволять покерувати судном або лазерним сканером.

Американська наукова компанія OceanGate Expeditions заявила про те, що збирається проводити туристичні екскурсії до затонулого Титаніка з травня по вересень 2021 року. Екскурсанту доведеться розщедритися на 125 тисяч доларів, пише Gizmodo.

Фахівці OceanGate Expeditions збираються досліджувати затонуле судно, а заодно й заробити на підводних екскурсіях. Експерти планують створити тривимірну модель лайнера й дізнатися, які підводні істоти зараз населяють його. За компанію з собою на дно морське беруть платоспроможних клієнтів, для яких передбачено по п'ять місць.

Учені збираються занурюватися щотижня. Клієнтів будуть опускати на глибину близько чотирьох тисяч метрів, де ті зможуть розглянути відомий Титанік, і навіть покерувати судном або лазерним сканером.

Тривалість кожної такої науково-розважальної екскурсії триватиме до восьми годин.

Зазначається, що це найдорожчий тур у світі. Наприклад, сходження на Еверест з досвідченим інструктором екстремалам обходиться в 45 тисяч доларів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics