Close button

Гороскоп на тиждень 8-14 листопада: всі знаки зодіаку

Гороскоп на тиждень 8-14 листопада: всі знаки зодіаку

Читати новину російською мовою, повідомляє Сегодня.

Будьте готові до того, що багато знаків зодіаку на початку тижня за дрібницями не зможуть розгледіти більш важливі й глобальні теми. Це стосується таких важливих сфер життя, як робота, бізнес, кар'єра, партнерські відносини.

Друга половина тижня дасть налаштованість на спокій і гармонію. Знизиться ймовірність конфліктів. З'явиться бажання знаходити спільну мову з людьми і йти на компроміси.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Овнам слід якомога ефективніше використовувати майбутній період. Уже в понеділок перед вами відкриваються досить великі перспективи як в кар'єрі, так і в особистому житті. Покваптеся з відповідальними рішеннями, тому що через мінливості настрою вас може очікувати фіаско у фінансовій сфері.

Телець (21 квітня – 21 травня)

У цілому Тельців чекає рівний, стабільний і нічим не примітний тиждень. Ви непогано справляєтеся з роботою, та й справи сердечні не засмучують. Але якщо ви за вдачею романтик або авантюрист, то в якийсь момент вам просто стане жахливо нудно. Вся надія на яскраві вихідні. У середу приділіть увагу своєму здоров'ю.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Близнятам наступний тиждень обіцяє цікаву творчу роботу – ви відчуєте себе майстром. Також буде повне взаєморозуміння з дітьми та успіх у протилежної статі. В іншому спокійний і рівний період аж до вихідних. Ваша працездатність на високому рівні. Здоров'я не турбує проблемами.

Рак (22 червня – 22 липня)

Для Раків чекає період сімейних розбірок, конфліктів і непорозумінь. Побережіть нерви у вівторок. До остаточного розриву, можливо, й не дійде, але емоції можуть не на жарт зашкалювати. Так що намагайтеся тримати себе в руках і йти від можливих провокацій. Друзі також зажадають вашої уваги.

Лев (23 липня – 21 серпня)

У Левів весь наступний тиждень пройде активно і по-діловому. Ви без проблем вирішуєте робочі питання, налагоджуєте нові контакти й зв'язки. Якщо в середу ви зумієте приборкати свою вибухову натуру в спілкуванні з людьми, то заплановані в цей день справи пройдуть на ура, і перед вами відкриються нові перспективи.

Діва (22 серпня – 23 вересня)

Службові контакти й фінансові питання будуть займати весь час у Дів. Справи вирішуються непогано, але віднімають у вас занадто багато енергії. Будьте до цього готові, щоб уже в середині семиденного періоду не впасти без сил. На вихідних вас поглинуть проблеми членів сім'ї – так що майте на увазі, що повноцінно відпочити не вийде.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Дуже вдалий тиждень чекає представників знаку Терези. Не варто просто безтурботно плисти за течією, насолоджуючись подарунками долі, нехай навіть і цілком щедрими. Візьміть ініціативу у свої руки, проявіть мудрість у вирішенні питань, і ви будете негайно винагороджені. А ось як розпорядитися бонусами долі – вирішувати вам.

Скорпіон (24 жовтня – 23 листопада)

Протягом усього наступного тижня на Скорпіонів чекає період затишшя і поважності. Багатьом буде легше піддатися такому песимістичному настрою, ніж проявляти зусилля і діяти, долаючи власну лінь. А даремно. Приділіть увагу здоров'ю, інакше воно може вас підвести і дати збій в найнеочікуваніший момент.

Стрілець (24 листопада – 22 грудня)

Майбутній період у Стрільців чудово підходить для кар'єрного зростання у вівторок, вирішення особистих питань в середу, а також налагодження любовних стосунків у п'ятницю. Ваші бажання збуваються день за днем, а тому гріх не скористатися такою удачею. Постарайтеся також не забувати про відпочинок, щоб повноцінно відновитися.

Козеріг (23 грудня – 20 січня)

Наступний тиждень обтяжений для Козерогів проблемами у сфері роботи та бізнесу. У понеділок перш ніж приймати важливі рішення, гарненько подумайте і зважте свої шанси на успіх. Намагайтеся виконувати обіцяне і все робити строк, інакше вас чекають проблеми. А ось ризики будуть невиправданими й не доведуть до добра.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Водоліям краще тримати язик за зубами та критично не висловлюватися про чужу думку, тим більше коли вас про це не просять. Майбутній тиждень може принести проблеми на роботі або обернутися неприємностями у стосунках з близькими й членами сім'ї. В такій ситуації мовчання для вас – це стовідсоткове золото.

Риби (20 лютого – 20 березня)

У Риб наступного тижня дуже непогано складаються відносини, засновані на спілкуванні з оточенням. Вас чекають приємні зустрічі з потрібними людьми, готовими вам допомогти. А нове знайомство в середині семиденного періоду, можливо, стане доленосним, і ви нарешті знайдете свою половинку або хоча б однодумця.

Новини

Популярні теми форуму

analytics