Close button

В Іспанії розпочався масштабний розпродаж нерухомості

В Іспанії розпочався масштабний розпродаж нерухомості

Читати новину російською мовою, повідомляє Лента.ру.

Іспанський банківський конгломерат Bankia та агентство нерухомості Haya Real Estate спільно вивели на ринок 4,5 тисячі об'єктів нерухомості зі знижкою. Масштабний розпродаж житла і нежитлових приміщень, розташованих в різних регіонах країни, триватиме до 15 грудня поточного року, повідомляє Idealista.

У рамках розпочатої акції з дисконтом до 40 відсотків продаються близько 2 тисяч будинків і понад тисячу гаражів та складських приміщень, а також інші активи - офіси, комерційні приміщення та земельні ділянки. Найбільше число житлових об'єктів представлено в Валенсії (458), Андалусії (450), Мурсії (341) і Каталонії (324). Багато домоволодінь розташовані в прибережних районах.

Як зазначає Idealista, розпродаж дозволяє придбати за 90 тисяч євро апартаменти з двома спальнями на пляжі Беллрегард недалеко від Гандії(місто в Валенсії), за 96 тисяч - квартиру з трьома спальнями в місті Торренте (також Валенсія), за 180 тисяч - квартиру з чотирма спальнями в Гранаді, за 300 тисяч - віллу поблизу Барселони. Більш доступні варіанти представлені в містах Лерида і Таррагона - там апартаменти продаються за ціною від 40 тисяч євро.

Раніше був названий спосіб сильно заощадити на покупці житла в Іспанії - за оцінкою фахівців, дешевше обійдуться квартири в будинках без ліфтів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics