Close button

Де буде лікуватися президент

Де буде лікуватися президент

Читати новину російською мовою, повідомляє 24 канал.

Президент України Володимир Зеленський, у якого діагностували COVID-19, поки не потребує госпіталізації. Однак в разі погіршення самопочуття Зеленський буде лікуватися в тому медзакладі, в якому буде вільне місце.

Він підкреслив, що президент дав доручення розгортати госпіталі у всіх обласних центрах. Зокрема, відділення для хворих COVID-19 вже почало працювати в лікарні "Феофанія". Про це розповів голова Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації Михайло Радуцький.

"Президент буде лікуватися там, де буде вільне місце, якщо госпіталізація буде потрібна", - запевнив Радуцький.

Він додав, що зараз стан президента стабільний, він відчуває себе непогано. Інших симптомів, крім температури 37,5, немає

"На жаль, в Офісі Президента підвищена захворюваність коронавірусом. Президент буде працювати в онлайн-режимі. Він залишається на прямому зв'язку, він може працювати, але повинен перебувати в ізоляції," - запевнив Радуцький.

СOVID-19 в Офісі Президента: що відомо

  • Про коронавірус у президента Володимира Зеленського стало відомо 9 листопада 2020 року. Глава держави сам розповів про це на своїй сторінці в телеграм.
  • Він повідомив, що почуває себе добре, у нього температура 37,5.
  • Згодом стало відомо, що захворів і глава ОП Андрій Єрмак. Він повідомив, що зараз відчуває себе нормально. З огляду на його стан, буде залишатися на самоізоляції.
  • Також хворобу підозрювали у заступниці Єрмака Юлії Ковалів. Однак, на щастя, та отримала негативний тест, тому буде працювати в звичайному режимі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics