Close button

Президентський рейтинг: кого підтримують українці

Президентський рейтинг: кого підтримують українці

Читати новину російською мовою, повідомляє РБК-Украина.

Якби президентські вибори відбувалися на початку листопада 2020 року, у першому турі найбільше голосів отримав би Володимир Зеленський. За чинного президента планують голосувати 21% усіх опитаних і 31% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме.

Про це свідчать дані опитування Центру Разумкова.

За даними опитування, мають намір проголосувати за Петра Порошенка відповідно 14% і 21%, за Юрія Бойка - відповідно 12% і 17%, за Юлію Тимошенко - відповідно 6% і 8%, за Ігоря Смешка - відповідно 4% і 6%, за Руслана Кошулинського - відповідно 2% і 3%, за Олега Ляшка - відповідно 2% і 2%, за Олександра Вілкула - відповідно 1% і 1%.

Президентский рейтинг: кого поддерживают украинцы

Дослідження проведене Центром Разумкова з 30 жовтня по 5 листопада 2020 року серед 2020 по всій Україні за виключенням окупованих Росією територій. Опитування проведене методом інтерв’ю "обличчям до обличчя" за місцем проживання респондентів. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Нагадаємо, за даними опитування Соціологічної групи "Рейтинг", якби вибори президента України відбулися на початку вересня 2020 року, то за Володимира Зеленського проголосували б 29% громадян (серед тих, хто буде брати участь і визначився з вибором).

Олександр Білоус

Новини

Популярні теми форуму

analytics