Close button

Чорна п'ятниця: дата, магазини, знижки

Чорна п'ятниця: дата, магазини, знижки

Читати новину російською мовою, повідомляє Корреспондент.

Популярна Чорна п'ятниця або Black Friday прийшла в Україну зі США. З цього дня стартують передріздвяні розпродажі та з'являється прекрасна можливість придбати товари за цінами з грандіозними знижками.

Урочистість для покупців або Чорна п'ятниця 2020 в Україні, як і в усьому світі, буде в останню п'ятницю цього місяця - 27 листопада.

Саме з п'ятниці після Дня подяки в США, а тепер уже і в нашій країні та на всій планеті починається традиційний різдвяний сезон розпродажів. Такі заходи почали влаштовувати ще в XIX столітті, а назва Чорна п'ятниця з'явилася в 1966 році.

У цей день в українських великих торгових центрах, мережевих магазинах і інтернет-магазинах пройдуть розпродажі, і українцям обіцяють величезні знижки - до 70-80%. До речі, деякі компанії дарують своїм покупцям знижки не тільки в цей день, а протягом усього тижня.

2561439.jpg?v=637405275411745217

elimparcial.com

Чорна п'ятниця 2020 року - найкращий день для того, щоб українцям недорого купити побутову техніку, косметику, одяг, взуття. Багато компаній на своїх сайтах вивішують навіть спеціальний лічильник, скільки залишилося до Чорної п'ятниці, і тримають покупців в напрузі, публікуючи списки товарів, які можна придбати за зниженими цінами.

Також українцям пропонується зареєструватися на сайті, щоб не тільки дізнаватися останні новини магазину або компанії, але й отримати різні "плюшки", наприклад, енну суму за реєстрацію.

Уже відомі магазини, які нададуть купон товар в Чорну п'ятницю в Україні. Причому багато позицій за привабливою ціною можна буде купити ще й на виплату.

2561440.jpg?v=637405275723457772

webrepublic.pl

Так, на покупців чекають Eldorado, Foxtrot, MOYO, Citrus, Comfy, ТТТ, Allo, Stylus, Xiaomi.

Суперціни на одяг, взуття, дитячі товари запропонують Answear, Intertop, Lamoda, H&M, Lee Cooper, Kasta, LC Waikiki, Adidas, Intertop, Reebok, Puma, Demibaby, Garnamama, Pampik, Bembi.

Привабливі ціни на косметику та товари для дому чекають на українців у Чорну п'ятницю 2020 в Єві, Watsons, NYX Cosmetic, iHerb, Parfums, Jysk, MakeUp, Avocado, Bomond.

Особливість Чорної п'ятниці 2020 року - вона пройде в умовах карантину. Однак українські покупці, навіть не виходячи з дому, зможуть також відмінно пошопитися. Великі онлайн-майданчики вже підготувалися до найбільшого розпродажу цього року.

Наприклад, Розетка обіцяє не розчарувати користувачів і погрожує влаштувати "грандіозний цінопад" зі знижками до 90% на багато позицій.

Слід також врахувати те, що не всі продавці є сумлінними. Експерти рекомендують перед розпродажем записати ціни на товар, який сподобався, щоб не стати жертвою шахрайства. Деякі магазини перед розпродажем завищують ціни, а потім опускають їх, видаючи звичайну вартість за знижку.

Чорна п'ятниця 2020 в Україні - не пропустіть відмінний час для шопінгу!

Новини

Популярні теми форуму

analytics