Close button

Республіканці таємно вітають Байдена

Республіканці таємно вітають Байдена

Читати новину російською мовою, повідомляє Буквы.

Сенатор-демократ від штату Делавер Кріс Кунс заявив у вівторок, що колеги-республіканці в приватному порядку просять його привітати обраного президента Джо Байдена з перемогою на виборах, тому що вони не можуть зробити це публічно.

Про це повідомляє телеканал CNN.

Поки президент Дональд Трамп стверджує без доказів, що вибори були сфальсифіковані, і що його шанси на другий термін були вкрадені, союзники Республіканської партії неохоче визнають Байдена в ролі обраного президент.а

На думку Кунса, республіканським лідерам пора встати і сказати: "Ми повинні прийняти результати цих виборів".

"Вони дзвонять мені, щоб сказати:" Передайте, будь ласка, мої добрі побажання обраному президенту, але я поки не можу сказати це публічно. Моя робота полягає в тому, щоб продовжувати в приватному порядку закликати їх робити правильні речі. І допомогти президенту прийняти реальність і допомогти республіканцям виступити публічно", - заявив демократ, при цьому не називаючи імен республіканців.

Глава Управління загальних служб (GSA) Емілі Мерфі не підписала ключовий документ, необхідний команді Байдена для офіційного початку процесу переходу, оскільки Трамп відмовляється визнати результати виборів. Представники Байдена не виключають подання судового позову проти GSA, щоб перехідний процес все ж почався.

Новини

Популярні теми форуму

analytics