Close button

Curevac оголосила терміни випуску вакцини від COVID

Curevac оголосила терміни випуску вакцини від COVID

Читати новину російською мовою, повідомляє ТАСС.

Розташована в місті Тюбінген фармацевтична фірма CureVac планує випустити свою вакцину від коронавірусу в третьому кварталі наступного року. Про це повідомив у четвер на прес-конференції голова правління компанії Франц-Вернер Хаас.

За його словами, найближчим часом повинна початися "вирішальна фаза" випробувань препарату за участю 36 тис. добровольців. У першому кварталі планується розпочати процес отримання реєстрації вакцини. "Ми розраховуємо, що допуск вакцини відбудеться в третьому кварталі 2021 року", - зазначив Хаас

CureVac також планує залучити до просування вакцини на ринку компанію-партнера. "Зараз ми ведемо переговори з різними можливими партнерами, які могли б нас підтримати", - сказав він. Хаас виходить з того, що компанія випустить в наступному році 300-400 млн доз препарату.

В кінці жовтня CureVac опублікувала проміжні підсумки 1-ї фази випробувань, які, за її оцінкою, були позитивними.

CureVac, що налічує 460 співробітників, працює над вакциною проти коронавірусу спільно з Інститутом розробки вакцин і біомедичних лікарських засобів імені Пауля Ерліха (PEI). 15 червня Міністерство економіки та енергетики ФРН повідомило, що уряд ФРН інвестує € 300 млн в розвиток CureVac.

Новини

Популярні теми форуму

analytics