Close button

Renault показала нові Kangoo та Express

Renault показала нові Kangoo та Express

Читати новину російською мовою, повідомляє Renault.

Компанія Renault розкрила дизайн і розповіла про особливості версій моделей «Кенго» і «Експрес» (спадкоємець моделі «Доккер»).

«Каблучок» Renault Kangoo серйозно не змінювався з 2007-го року, коли з'явилося друге покоління моделі. Тепер світ побачив автомобіль третьої ітерації, а разом з ним віртуальна презентація відбулася і у нової початкової моделі Renault Express, яка являє собою модернізований Renault Dokker.

zb4pqq7hox_big.jpg

Renault Kangoo Van і Kangoo 2021

У Renault Kangoo повністю оригінальний кузов, а також нова версія з кузовом без центральної стійки і дуже широким дверним отвором 1416 мм. У списку опцій з'явилася система автоматичного гальмування і дисплей замість дзеркала заднього виду, на який виводиться картинка з камери. У сегменті легких комерційних автомобілів такої системи поки немає в жодній іншій моделі.

Пасажирський Kangoo отримав більш просторий салон з іншої передньою панеллю та дверними картами, змінені крісла та численні відсіки для зберігання дріб'язку. Вантажна модифікація в свою чергу доступна в двох варіантах довжини кузова: обсяг базового фургона - від 3,3 до 3,9 кубометра, подовженого - від 4,2 до 4,9 кубометра. Крім того, на підлозі у вантажного Kangoo встановлені рейки Easy Inside Rack для полегшення завантаження і розвантаження.

ef8d415799f4035b2af7e465a3fe57bc.jpg

Салон Renault Kangoo 2021

Renault Express аналогічно буде пропонуватися в пасажирському та вантажному варіантах. У пасажирського Express п'ятимісний салон, а фургон запропонований в варіантах з об'ємом кузова від 3,3 до 3,7 кубометрів. Інтер'єр майже такий же, як у Renault Duster і Arkana. У дорогих комплектаціях можна буде зустріти камеру заднього виду, мультімедійку EasyLink з кольоровим дисплеєм та навіть систему контролю сліпих зон.

r53ay1qgxv_big.jpg

Renault Express Van і Express 2021

Renault Kangoo нового покоління будуть випускати у Франції, а Renault Express - там само, де зараз випускають Renault Dokker - в Марокко. Технічні характеристики новинок в компанії поки не розкривають. У Європі автомобілі надійдуть у продаж в 2021 році.

dd65cd1c6ab42980e5b58418bfc7401f.jpg

Салон Renault Express 2021

В Україні зараз офіційно продається тільки електрична версія Renault Kangoo та дві версії Renault Dokker. Які з нових моделей з'являться в нашій країні та коли це станеться, на даний момент невідомо.

Новини

Популярні теми форуму

analytics