Close button

Ощадбанк знизив відсотки по кредитах для бізнесу

Ощадбанк знизив відсотки по кредитах для бізнесу

Ощадбанк знизив ставки по основним кредитним програмам для клієнтів малого та середнього бізнесу (МСБ) на 2% в залежності від терміну кредитної операції і фінансового стану позичальника, повідомляє The Page.

До кінця 2020 року бізнес-клієнти Ощадбанку мають можливість поповнити оборотний капітал, придбати транспорт або обладнання за рахунок кредитних коштів зі ставкою від 12,25% річних у гривні, йдеться в прес-релізі банку.

"Ми одними з перших на ринку почали фінансувати малий і середній бізнес за державною програмою" Доступні кредити 5-7-9% "і входимо в ТОП-3 головних інвесторів серед українських банків. В цьому році підприємці вже отримали близько 800 доступних кредитів на суму майже 1,1 млрд грн ", - наводить прес-служба слова заступника голови правління Ощадбанку Андрія Стецевич.

Крім успішної реалізації державної програми "Доступні кредити 5-7-9%", Ощадбанк реалізує партнерські програми з постачальниками транспортних засобів і техніки за зниженими ставками кредитування. Частина кредитного навантаження бере на себе партнер, в рамках деяких програм ставка становить 0,1% річних.

Новини

Популярні теми форуму

analytics