Close button

Хто зі знаків Зодіаку легко жбурляє людей із життя

Хто зі знаків Зодіаку легко жбурляє людей із життя

Читати новину російською мовою, повідомляє Cosmopolitan.

Який знак Зодіаку готовий закрити перед твоїм носом двері у своє життя на рахунок "один", а від кого і захочеш, не звільнишся.

12-е місце - Козеріг

Почесне останнє місце дістається Козерогу, який відриває від себе людей не просто зі шкірою і м'ясом, а місцями навіть зі шматками скелета. Тому що Козеріг так ретельно відбирає своє оточення, що кожен, хто від нього піде, - втрата втрат! Правда, треба зауважити, що якщо Козеріг відриває з м'ясом від себе, то і з відірваного м'ясця пообдирає наостанок. Він за справедливість!

11-е місце - Телець

Телець теж відриває від себе людей з важким серцем, але це у нього від жадібності: це що ж, спільно нажите непосильною працею ось так взяти й викинути? А хто компенсує? Ну ще туди-сюди, якщо викинути треба, припустимо, простроченого чоловіка - це завжди нового можна завести, бажаючих достатньо. А ось якщо подругу, то, вибачте, ні за що!

10-е місце - Діва

Десяте місце дістається Діві, яка щиро уявляє своєю особистою власністю всіх, в чиїх мізках вже встигла поколупатися і навести там хоч якусь подобу порядку. А враховуючи, що Діва не колупається хіба що в мізках кур'єрів, які привозять їй піцу (вона б так, але просто не встигає), то кількість людей навколо неї росте в геометричній прогресії. Але розбазарювати вона все одно не дасть!

9-е місце - Рак

Як відомо, вирватися з чіпких клешень Рака майже неможливо, тому всім дуже цікаво, що ж треба зробити, щоб це саме "майже" спрацювало. Значить, все ж є шанс, ну хоч малесенький, так? Так. Розповідаємо: щоб Рак від вас відчепився, треба стати зовсім безнадійним і пропащим варіантом. Ну не те щоб влягтися на теплотрасі, обійнявшись з каністрою омивайки, але близько до того. І для надійності бажано Раку в душу плюнути. Раз 48. Решту Рак буде тягнути до останнього, на жаль.

8-е місце - Скорпіон

У найближче оточення Скорпіона люди потрапляють гомеопатичними дозами: приблизно півтори людини раз в десять років. Здається, що Скорпіон викреслює людей з незвичайною легкістю, але це не так: він їх насправді й не вписував. А ось близьких Скорпіон готовий терпіти до останнього: потрібно нанести йому дійсно страшну образу, щоб втратити. Правда, в процесі завдавання кривду Скорпіону можна втратити якісь важливі й корисні в господарстві частини тіла, так що ризикують не всі.

7-е місце - Близнюки

Несподіваний поворот: легковажним Близнюкам дістається тільки сьоме місце. Річ у тому, що з тими, хто їх по-справжньому розуміє, Близнюки розлучаються вкрай неохоче і готові багато терпіти заради задоволення мати поруч вдячні вуха. А ось від невдячних вух Близнюки легко позбуваються і по суті без жалю. До того ж їх коло спілкування настільки велике, що його просто необхідно іноді чистити - в ім'я боротьби з ентропією.

6-е місце - Терези

Почесне центральне місце дістається Терезам, які традиційно довго приймають рішення, - таки викинути зі свого життя людину або таки почекати: а раптом знадобиться? Але якщо не знадобиться, викидають з легким серцем. Втім, це зовсім не означає, що викинутого про це повідомлять: ну а раптом все-таки ще стане в пригоді?

5-е місце - Лев

Відкривають п'ятірку лідерів Леви, за якими вічно волочиться численна, але нікому не потрібна свита. Так що цілком логічно, що Лев легко розлучається з людьми: ми, як правило, не цінуємо те, чого у нас в надлишку. А Леви й "людинок" взагалі не дуже. Як то кажуть, баба з воза - кобилі легше, менше народу - більше кисню і ще три томи народної мудрості на предмет "Мені все одно на вас!". Змиріться.

4-е місце - Овен

Трохи не дотягли до призового місця Овни, які здатні викинути людину не тільки зі свого життя, а й, наприклад, з вікна - на рівному абсолютно місці, як здається оточуючим. Насправді це не зовсім так: це означає, що Овна довели. Правда, довести Овна до сказу приблизно так само просто, як відняти цукерку у дитини, але це вже деталі.

3 місце - Водолій

Бронзова медаль дістається Водоліям - таким спеціальним людям, яким в принципі не потрібні побратими по виду, їм і наодинці з собою коханим добре. Водолій буде поруч тільки до тих пір, поки йому це вигідно, а потім вмить забуде, як вас звали. Але, з іншого боку, йому цілком може бути вигідно прожити з вами життя і померти в один день.

2-е місце - Риби

Срібна медаль дістається Рибам - людям, яким простіше померти, ніж піти на компроміс: або ти розумієш і приймаєш Рибку такою, яка вона є, або давай до побачення. Повзти слідом на колінах, благати прийняти назад, каятися в неіснуючих гріхах і запитувати "За що?!" нікому не потрібне: Риба удасть, що вона вас взагалі не знає. Пізно! (Гримить грім, падає завіса, запрошений оркестр грянув "Прощання слов'янки".)

1-е місце - Стрілець

Та-дамм! Перше місце, золота медаль і звання самого безсердечного і жорстокого "жбурлярника" ближніх своїх дістається Стрільцям. Тому що Стрілець не просто легко викреслює людей зі свого життя. Він, по-перше, робить це з погано прихованим полегшенням і з абсолютно явним задоволенням, і, коли ваша самооцінка вже агонізує й ось-ось випустить дух, Стрілець дбайливо опускає на неї кришку труни: мені так шкода, каже. Розумію, як тобі буде без мене важко, каже. Наша Магічна куля, звичайно, засуджує Стрільців за таке, але нікому від цього не легше, на жаль. Крім Стрільця.

Новини

Популярні теми форуму

analytics