Close button

На міжбанку пожвавлена торгівля другий день поспіль

На міжбанку пожвавлена торгівля другий день поспіль

Читати новину російською мовою, повідомляє Курс Украины.

Другий день поспіль на міжбанківському валютному ринку панує жвава торгівля. І якщо вчора була хоча б зроблена спроба опуститися до місячних мінімумів, то сьогодні покупці активно розбирають пропоновану їм валюту з самого ранку.

Обсяг угод в системі Bloomberg до 14 години вже перевищив обсяг за вчорашній день, а угоди ще продовжують укладатися. Зростання пропозиції валюти від експортерів, які готуються до сплати квартальних податків, супроводжується активізацією купівельного попиту.

На відміну від міжбанку, де сьогодні вирують пристрасті, на готівковому валютному ринку столиці - повна тиша і спокій. Київські гуртові ринки продають готівкового "американця" по 28,24-28,26 гривні. Варто зазначити, що розрив між безготівковим і готівковим доларом скоротився до 11-12 копійок.

Євро у світі сьогодні спробував продовжити зростання, але не зміг піднятися вище вчорашнього максимуму. Від 1,1891 його почали продавати, і євро повернувся в район 1,1861-1,1871, де і торгується в цей час. У Києві сьогодні відчувається зростання попиту на євро, тому оптові обмінники продають його не дешевше 33,38-33,40 гривень.

Ціни на нафту знову йдуть вгору, підтримуючи зростання російського рубля, який сьогодні зміцнився до 75,55 рубля за долар, встановивши новий максимум листопада. Станом на 14:45 рубль торгується між відмітками 75,70 і 75,83 рубля за долар. У Києві зростання рубля на FOREX не пройшов непоміченим: обмінні пункти підняли ціну продажу до 3,66 гривні за 10 рублів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics