Close button

Зеленський відповів на петицію євробляхерів

Зеленський відповів на петицію євробляхерів

Читати новину російською мовою, повідомляє UBR.

Президент Володимир Зеленський відповів на петицію про доступне розмитнення автомобілів на іноземній реєстрації, яка набрала майже 27 тис. підписів з 25 тис. необхідних.

Глава держави попросив голову Верховної Ради Дмитра Разумкова сприяти доопрацюванню робочою групою парламенту законопроєкту з цього питання.

У петиції закликали Зеленського провести нараду з фракцією "Слуга народу" в парламенті й прийняти рішення про негайне включення до порядку денного профільного комітету законопроєктів №3704-3706. Сам же Зеленський повідомив, що 9 листопада комітет розглянув ці законопроєкти й вирішив створити робочу групу із залученням уряду для доопрацювання комплексного документа.

"Для прискорення вирішення проблемної ситуації й вироблення конструктивних рішень з урахуванням позицій всіх зацікавлених сторін мною направлено звернення до голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова з проханням сприяти роботі зазначеної робочої групи та напрацювання необхідних законодавчих ініціатив", - відповів Зеленський.

Разом з тим в організації "Авто Євро Сила" відзначили, що відповідь Зеленського застаріла. І припустили, що президент її підготував ще минулого тижня. Зеленський згадує в документі депутата Олександра Ковальчука, який очолював відповідальну робочу групу. Станом же на 18 листопада ця інформація вже неактуальна.

"Окремо хочемо сказати про згадку пана Ковальчука і передачі питання доступного розмитнення на рішення робочої групи ... На сьогодні питання доступного розмитнення - не тема обговорення робочої групи, основний і головний законопроєкт за доступне розмитнення - 3704!" - кажуть в організації.

Новини

Популярні теми форуму

analytics