Close button

Гороскоп на сьогодні 20 листопада: Близнюків очікують нові перспективи

Гороскоп на сьогодні 20 листопада: Близнюків очікують нові перспективи

Читати новину російською мовою, повідомляє Slovofraza.

Гороскоп на 20.11.2020 року. Прогнози астрологів для представників кожного знака Зодіаку.

Овен

Зараз ви можете перебувати в похмурому настрої, тому що не відчуваєте твердого грунту під ногами. Постарайтеся знайти заняття, яке допомогло б вам відмовитися від темних думок. Небажано планувати справи, пов'язані з серйозними фізичними навантаженнями.

Телець

Ніяких емоційних сплесків бути не повинно, якщо ви самі їх собі не влаштуєте. А зіпсувати настрій і собі, і коханій людині зможете, якщо почнете чіплятися до нього через дрібниці й зриватися без жодних причин.

Близнюки

Зараз у вас з'являться нові перспективи, що стосуються професійної діяльності. І хоч остаточної ясності ще не буде, але ви вже чітко відчуєте прийдешні зміни. Почніть мало-помалу збирати потрібну інформацію. Вона вам досить скоро стане в пригоді.

Рак

Ви будете завалені різними справами, і осилити все, що навалилося на вас, виявиться завданням не з легких. Але саме зараз саме час залучати людей для надання допомоги. Навряд чи ви натрапите на відмову. Тільки не забудьте згодом віддячити тим, хто надав безкорисливу послугу.

Лев

Тримайтеся якомога далі від людей, які вам не до душі, і намагайтеся уникати спільних з ними справ. Зараз до вас будуть тягнутися не дуже порядні люди. Але не думайте, що ви зможете завдяки їхній пробивній силі отримати що-небудь для себе. Швидше за все, вас просто спробують використовувати наосліп.

Діва

Постарайтеся не починати нових справ. Ви ще не дозріли для тієї роботи, яку вам можуть запропонувати. Якщо справа варта, воно нікуди від вас не дінеться. Ви встигнете все зважити та підійти до нього з повною відповідальністю. А якщо виявиться, що шанс втрачено, значить, це заняття - не для вас.

Терези

На цей день постарайтеся запланувати справи не надто термінові, але все ж необхідні. Можливо, вам потрібно досягти якихось домовленостей, а ви все відкладаєте, боячись заподіяти незручності собі або іншим. Так ось, саме зараз і потрібно здійснювати ділові візити.

Скорпіон

Зараз хтось потребуватиме вашої допомоги. Навіть якщо ви не горите бажанням надати послугу, не відмовляйте в проханні. Відмовити ви можете тільки в тому випадку, якщо у вас попросять грошей у борг, а ви або не дуже довіряєте людині, або не маєте фінансових можливостей.

Стрілець

У професійній сфері, як і в особистій, доля не приготувала вам ніяких підступів. Даний день підходить для відпочинку і далеких поїздок. А в побуті слід проявити обережність. Неприємності підстерігають там, де ви їх не чекаєте. Все, що нагрівається, ріже і коле, може становити небезпеку.

Козеріг

День обіцяє бути вдалим, якщо ви не піддастесь своїм негативним емоціям. Постарайтеся знайти приємне заняття, яке дозволить відірватися від негативних думок. Гарний час для спілкування з друзями. Намагайтеся у світлий час доби більше перебувати на свіжому повітрі.

Водолій

Сьогодні вам не можна бути нещирими в стосунках з коханою людиною. Постарайтеся не робити вчинків, про які ви не могли б йому розповісти. Зате зараз досить сприятливий час для ділових контактів і прийняття нових пропозицій. Співпраця обіцяє виявитися досить вигідним для вас.

Риби

В цей час, дотримуючись елементарних правил техніки безпеки, ви можете уникнути різного роду неприємностей. Постарайтеся не спілкуватися з імпульсивними й агресивно налаштованими людьми. Зараз дуже вдалий час для нових придбань і покупок.

Новини

Популярні теми форуму

analytics