Close button

Toyota Camry для бідних

Toyota Camry для бідних

одель Toyota Allion перестала бути ексклюзивом для японського ринку. Зі зміною поколінь автомобіля виробник вирішив трішки розширити географію моделі і позбавити седан самостійності. Відтепер це не окрема модель, а радше різновид Toyota Corolla, але з деякими відмінностями, повідомляє Автоцентр.

Перше і, мабуть, основне з них — збільшена колісна база, що додала 50 мм (2750 мм) порівняно з Тойота Королла (2700 мм). Додаткові міліметри покликані додати комфорту пасажирам заднього ряду. Виробник реалізував задум максимально акуратно — таке збільшення не впадає в око.

Серед інших нововведень можна виділити інший дизайн передньої частини і велику кількість хромованого декору на кузові.

Завдяки такому оформленню автомобіль дуже нагадує нову Toyota Camry. Щодо мотора теж не обійшлося без змін. Експортний варіант виробник укомплектував 2,0-літровим 178-сильним атмосферним двигуном, що працює в парі з варіатором.

toyota-allion3.jpg

Зазначимо, що дебютував новий седан Toyota Allion на автосалоні в Гуанчжоу. Представлена там модель призначена для китайського ринку. Новинку складатимуть на заводі FAW Toyota. У дилерських центрах Allion з’явиться до кінця 2020 року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics