Close button

Nissan Note 2021 показали до прем'єри

Nissan Note 2021 показали до прем'єри

Презентація третього покоління хетчбека Nissan Note відбудеться буквально через добу. Компанія всіляко оберігала новинку від всюдисущих фотошпигунів, але зберегти авто в секреті не вдалося. У мережу потрапили знімки, зроблені з офіційною брошури компанії, підготовленої до прем'єри автомобіля, повідомляє Автоцентр.

Зображений на листівці новий Note зовні перегукується з електричним кросовером Nissan Ariya. Він отримав схожі решітку радіатора і головну оптику, які візуально об'єднані декоративним елементів у вигляді бумеранга. Також став довшим капот моделі і збільшився нахил лобового скла. У задній частині машини можна відзначити нові фари, які тепер горизонтальні і складаються з двох блоків. До того ж збільшилася в розмірах багажні двері і з'явився напис з назвою бренду.

nissan-note.png

Салон переробили понад кардинально, не залишивши практично нічого спільного з попередником. Зокрема, в оснащення увійшла нова цифрова приладова панель з 7-дюймовим екраном, сучасна мультимедійна система з «ширяє» 9-дюймовим дисплеєм і модернізований центральний тунель. Також варто відзначити наявність слота для бездротової зарядки смартфона і традиційний блок управління системою клімат-контролю. Оздоблення інтер'єру виконана з новими поєднаннями матеріалів.

Офіційних даних про моторній гамі і продуктивності поки немає. Однак, як стверджують інсайдери, хетчбек збереже колишню гібридну установку e-Power, яка складається з бензинового двигуна і електромотора, які сумарно видають 188 або 217 к.с. в залежності від модифікації. Особливістю даної установки є те, що в рух колеса приводить електромотор, а паливний двигун виступає в якості генератора. До того ж, за чутками, в основу оновленого Note ляже модульна платформа CMF-B. В результаті він стане компактніше зовні, але просторіше всередині.

Новини

Популярні теми форуму

analytics