Close button

Найбільш злий знак зодіаку: вибір астрологів

Найбільш злий знак зодіаку: вибір астрологів

Читати новину російською мовою, повідомляє Cosmopolitan.

Ходять чутки, що якимось знакам властива великодушність і дружелюбність, а характер інших можна описати як шкідливий і злопам'ятний. Давайте розберемося, хто може претендувати на звання найбільш злого знака зодіаку у жінок і чоловіків.

Який знак зодіаку найбільш злий і небезпечний

Ми склали цей не особливо серйозний рейтинг найбільш злих знаків зодіаку не аби зачепити і в чомусь викрити. Якості, про які йдеться в статті, притаманні далеко не всім представникам знаку, це дуже приблизна характеристика, яка не враховує індивідуальних особливостей. Не ображайтеся! Якщо ви познайомитеся ще й з нашим топом найдобріших знаків зодіаку, складете для себе повну картину.

12. Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терези - добросерді і комунікабельні, але все-таки часом надто чутливі і не переносять жартів на свою адресу. Зовні вони це навряд чи це виявлять, але до жартівника почнуть ставитися з підозрою. Іноді їм складно проявляти свої здібності, що стає причиною фрустрації і незадоволеності життям. Судячи з нашого списку найбільш злих знаків зодіаку серед жінок і чоловіків, Терези - просто принадність, спілкуватися з ними - одне задоволення.

Читайте также: Гороскоп на неделю 23 – 29 ноября: не стоит начинать ничего нового

11. Риби (19 лютого - 20 березня)

Хитрість і холодний розрахунок є лише однією стороною Риб, і то далеко не всіх. Оскільки цей знак дуже суперечливий, в ньому численні хороші якості уживаються з парочкою не настільки позитивних. Риби люблять по життю обходитися меншими зусиллями, тому можуть прикидатися безпорадними, щоб роздобути для себе привілеї. Знак схильний до пасивності, депресій, погано сприймає критику, поводиться приховано, скоріше, інтроверт. Свою внутрішню дисгармонію може заглушувати різними залежностями, що теж не додає йому очок по частині доброти. Однак Риби точно не піднімуться вище одинадцятого місця в топі найбільш злих і небезпечних знаків зодіаку, тому що вони в цілому нешкідливі

10. Близнюки (21 травня - 20 липня)

Близнюки насправді хороші хлопці, але занадто підозрілі. У них часто буває висока тривожність і нестабільна самооцінка, через яку представникам знака здається, ніби люди на них постійно дивляться і засуджують, тому і ставлення до незнайомців у Близнюків відповідне. Але зате вони проявляють щиру ніжність і доброту до тих, хто довів свою вірність і виправдав їх довіру. Близнюки переконані, що хороших і надійних людей в світі не так багато, тому цінують, якщо в їх оточенні з'явився такий. Загалом, знак обдаровує теплотою близьких, але байдужий або навіть недружелюбний з іншими, може бути різким і дратівливим. Але він знаходиться на десятій сходинці в рейтингу найбільш злих знаків зодіаку.

Читайте також: Подарунки за знаками зодіаку: що подарувати Близнюкам

9. Рак (21 червня - 22 липня)

Рак відмінно вміє приховувати свою неприязнь, тому більшість людей вважають його цілком доброзичливим. Але це все стосується сторонніх. З близькими ж людьми Рак не буде маскувати своє невдоволення і прямо скаже, що конкретно його дратує. Раки досить нервові і чутливі люди, часто зловживають замкнутою поведінкою. Вони люблять попліткувати і висміяти оточуючих, але, якщо стикаються з опором, пасують і ховають голову в пісок. Рак посідає дев'яте місце в топі найбільш злих знаків зодіаку серед чоловіків і жінок.

8. Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

До речі, Стрільці входять в наш список добряків, але їм не чужа і агресія. Вони можуть бути провокаторами, які насолоджуються гнівом інших людей. У такі моменти Стрільці відчувають владу над оточуючими. Представники знаку занадто імпульсивні і часто спочатку говорять, а потім думають. А ще Стрільці можуть закипіти, якщо з ними не згодні, і почати конфлікт. Їх кипучу енергію добре б навчитися витрачати не тільки балансуючи «на грані», але і більш творчими способами. Однак в цілому відповіддю на питання, який знак зодіаку самий злий і небезпечний, Стрілець виступати не може.

7. Телець (21 квітня - 20 травня)

Телець безмежно упертий, тому з ним марно сперечатися. Він вміє добре контролювати свої емоції: всередині може кипіти від гніву, а зовні залишатися спокійним, як море в штиль. Але, оскільки агресію потрібно зганяти, іноді вона все ж проривається назовні або відгукується Тельцям у вигляді неврозу. Також представникам знака не чужі жадібність, дріб'язковість і нарцисизм. Зрозуміло, при правильній роботі над собою вони можуть навчитися правильно обходитися зі своїми недоліками. А поки Тельці знаходяться на сьомому місці в рейтингу найбільш злих знаків зодіаку.

6. Водолій (20 січня - 18 лютого)

Водолії - оптимістичні, іскрометні і товариські люди. Представник знака часто стає душею компанії. Але злитися він теж вміє. І якщо розгнівається, то тримати злість в собі не буде. Ви можете почути від Водолія і лайку, і образи. А ще він любить попліткувати. Причому робить такі непривабливі вчинки через розчарування в собі, яке намагається висловити таким ось «перенесенням». Загалом, Водолії не претендують на лідерство серед злодіїв, але стають на шосту сходинку серед найбільщ злих і небезпечних знаків зодіаку.

Читайте также: Подарки по знакам зодиака: что подарить Льву

5. Діва (23 серпня - 22 вересня)

ПравдУ кажучи, Діви зовсім лиходії, але все-таки у них є і темна сторона. Якості, які вважаються позитивними, у Діви часом переходять в відразливі: наприклад, представники знака бувають ощадливі до жадібності. Діви досить злопам'ятні і не вміють прощати оточуючим їх промахи, але не мстиві. Представники знаку можуть бути справжніми буркотунами, якщо щось іде не за їхнім планом. А оскільки планують вони багато і наперед, періодів сварливості і занудства не уникнути. Діва - на п'ятому місці серед найбільш злих знаків зодіаку у чоловіків і жінок.

4. Лев (23 липня - 22 серпня)

Визначальний вектор, що задає напрямок життя Льва, - його егоїзм. Йому важливо, щоб люди захоплювалися ним і звеличували його, а якщо це не так, Лев може дратуватися. Вони люблять верховодити і іноді зловживають своєю владою. Але за упевненістю Левів також криється і страх не виправдати очікування, який вони покладають на себе самі. Якщо амбіції Лева не задоволені, і він не відчуває себе реалізованим, то може перетворитися на справжнього тирана і деспота. Лев дуже не любить критику, часто ревнує і ображається. Незалежний, прямолінійний і часом різкий. Для Лева те, що він нібито завжди правий, є аксіомою. Лев займає четверту сходинку в рейтингу найбільш злих і небезпечних знаків зодіаку.

3. Овен (21 березня - 19 квітня)

Подібно Скорпіону, Овен теж знаходиться під опікою Марса - планети, яка відповідає за запальність і агресію. А ще Овни дуже вперті і, коли їм наводять якісь аргументи на підтримку іншої позиції, вони просто не слухають опонента і продовжують твердити своє, тому сперечатися з ними - як об стінку горохом. Овни досить злопам'ятні і, навіть якщо промовчать у відповідь на те, що їм не сподобалося, пізніше обов'язково пригадають вам всі «гріхи», супроводивши ще парочкою надуманих. Натомість представники цього знака дуже відхідливі. Після конфлікту вони досить швидко приходять в мирний стан духу і можуть навіть пожаліти про свою різкість. Правда, вибачень від них навряд чи варто чекати. Овни посідають третю сходинку в рейтингу найбільш злих знаків зодіаку серед жінок і чоловіків.

Читайте также: Двойники звезд, которых не отличить от «оригинала»

2. Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Козероги займають другий рядок в нашому топі найбільш злих і небезпечних знаків зодіаку. Справа в тому, що вони досить розважливі і не особливо жалісливі, а ще дуже люблять панувати і домінувати над іншими людьми. В основному Козероги дбають тільки про свої інтереси, і якщо їх інтереси вступають в конфлікт з чужими, то Козероги, нітрохи не сумніваючись, виберуть себе. Навіть якщо розуміють, що їх вчинок досить непривабливий. Представники цього знака - справжні контролери і наглядачі, вони саме ті, кого називають англійським виразом control freak. У прагненні все тримати під контролем Козероги втрачають чуйність і емпатію - а їм би варто було розвивати ці якості.

1. Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Ну що ж, ви вже здогадалися, який знак зодіаку найбільш злий. І це Скорпіон. Так-так, той самий, складний знак, що відрізняється важким характером, запальністю і уразливістю. Скорпіони досить злопам'ятні і не погребують помститися кривдникові. Можливо, свою роль в цьому зіграв Марс, який є планетою - управителем Скорпіонів і асоціюється з напором і агресією. Представники цього знака схильні накопичувати злість довгий час, але дати їй волю через, здавалося б, якусь дрібницю. Але не забувайте, що Скорпіон також займає далеко не останнє місце в нашому топі найдобріших знаків зодіаку, а значить, він зовсім не безнадійний лиходій. У періоди, коли Скорпіони не перебувають під дією якихось подразників, вони цілком доброзичливі і розташовані до спілкування. Проблеми починаються, якщо їм потрібно досягти якоїсь мети, заради якої вони можуть піти по головах. Гороскоп для Скорпіонів наказує їм навчитися тримати свій гнів у вузді і перенаправляти його в більш конструктивне русло.

Новини

Популярні теми форуму

analytics