Close button

Lamborghini Huracan STO помітили на дорогах Італії

Lamborghini Huracan STO помітили на дорогах Італії

Читати новину російською мовою, повідомляє Автоцентр.

Незважаючи на те, що сам автомобіль Lamborghini показала тиждень тому, зараз прототип новинки помітили на тестах. Примітно те, що Huracan STO 2021 року повністю позбавлений камуфляжу та, більше того, він виділяється яскраво-зеленої лівреєю.

Під час презентації Huracan STO виробник підтвердив можливість персоналізації автомобілів. Клієнти мають право скористатися програмою Ad Personam, і зробити свій суперкар не схожим на інші. Спочатку представлений Lamborghini шоу-кар був пофарбований в синій і помаранчевий кольори, які показували його у вигідному світлі. Але ця зелена ліврея робить його не менш привабливим.

Унікальний Huracan вдалося сфотографувати недалеко від Модени Вальтеру Вайру. Автомобіль забарвлений в сірий колір, який вдало контрастує з яскраво-зеленими акцентами. Крім того, видно ряд елементів, виконаних з вуглецевого волокна.

lamborghini-huracan-sto-8.jpg

Створюючи Huracan STO, компанія Lamborghini вирішила проявити особливий підхід. Виробник надихався гоночними Huracan Super Trofeo Evo і Huracan GT3 Evo. Нові аеродинамічні елементи дозволили на 53% збільшити притискну силу в порівнянні з Huracan Performante.

lamborghini-huracan-sto-5-1.jpg

У рух новинку призводить 5,2-літровий безнаддувний V10, що розвиває 640 к.с. і 565 Нм крутного моменту.

Початок продажів запланований на весну 2021 року. Цінник відомий і стартує з позначки 249,5 тис. євро.

Новини

Популярні теми форуму

analytics