Close button

В якому кольорі зустрічати Новий рік 2021: приклади образів

В якому кольорі зустрічати Новий рік 2021: приклади образів

До Нового року 2021 залишилося трохи часу. Вже сьогодні люди починають готуватися до довгоочікуваного свята і думати, який же наряд надіти. За східним календарем вважається: 31-го грудня важливо бути в конкретній гамі, яка б сподобалися символу року, повідомляє Страна.ua.

2021 рік пройде під знаком Білого металевого Бика. Це означає, що пріоритетні кольору такі:

  • білий,
  • всі відтінки сірого,
  • срібло,
  • бежевий,
  • колір слонової кістки,
  • вершковий,
  • колір топленого молока.

Читайте також: Скільки буде коштувати новорічна ялинка

Разом для жінок найкращий варіант - світле плаття. Вітаються прикраси зі срібла, білого золота або масивна біжутерія в кольорі металік.

в якому кольорі зустрічати новий рік +2021

У майбутнього 2021 є кілька другорядних кольорів - це зелений і жовтий. Для Бика вони творчі. Якщо ви забудовувати на позитив, інтелектуальні справи, яскраві подорожі, то додайте їх в своє вбрання.

Ті, у кого 2020 рік був невдалим або відверто провальним, може додати чорний елемент у своєму образі. Чорний колір "вбере" весь негатив і випарується під бій курантів. Можете поєднувати чорний з білим, в тому числі горох або смужку.

сукні на новий рік 2 021

Читайте також: Вихідні на Новий рік-2021: скільки будемо відпочивати

Пріоритет для чоловіків - білосніжна сорочка. Вона, серед іншого, додасть урочистості. Також можна вибрати яскравий пуловер - жовтою або зелений, чорний костюм з водолазкою в колір. Вітаються коричневі костюми і сорочки перерахованих відтінків.

одяг для чоловік на новий рік 2021

Користувачі Інтернету задаються питанням: а чи можна одягатися в червоний, щоб не роздратувати Бика? Відповідаємо: насправді Бик бачить світ у чорно-білих тонах. На "червону ганчірку" через цю фізичної особливості він не реагує. На кориді ж здавна цей колір вибирається для залучення уваги аудиторії, яка сидить і спостерігає за видовищем віддалік.

Цей факт - ще одне підтвердження: відкидайте в 2021 році стереотипи. Якщо у вас є класний червоний наряд, який радує вас і підвищує настрій, то надягайте його в новорічну ніч без роздумів.

Не виходять з моди сімейні образи, коли батьки і діти одягаються в схожі наряди, роблять фотосесію і зустрічають так Новий рік.

в червоному на Новий рік 2021 фотосесія

Читайте також: Подарунки за знаками зодіаку: що подарувати Скорпіону

В окремому матеріалі для наших читачок - зимовий манікюр 2021. Кілька варіантів топ-варіантів ми публікуємо нижче. А за посиланням - багато ніжних і оригінальних прикладів з фото. У тому числі на короткі нігті і спеціально на новорічну ніч.

новорічний манікюр 2021

Новини

Популярні теми форуму

analytics