Close button

Що потрібно "Шахтарю" для виходу в 1/8 фіналу ЛЧ

Що потрібно "Шахтарю" для виходу в 1/8 фіналу ЛЧ

"Гірники" можуть посісти перше місце в групі або взагалі залишитися без єврокубків, повідомляє Сегодня.

Сьогодні донецький "Шахтар" проведе вирішальний матч в Лізі чемпіонів проти італійського "Інтера". Незважаючи на те, що після жеребкування мало хто вірив в успішний виступ "гірників", зараз чемпіон України претендує на вихід в 1/8 фіналу турніру з першого місця. Втім, з такою ж вірогідністю "Шахтар" може залишитися взагалі без єврокубкової весни.

Що потрібно "Шахтарю" для виходу в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Для виходу з групи "гірникам" потрібно перемагати італійців в гостях, або їх навіть може влаштувати нічия, якщо "Реал" втратить очки в паралельному матчі, так як "помаранчево-чорні" мають перевагу перед іспанцями за рахунок кращої різниці в очних матчах.

А от у випадку поразки чемпіон України ризикує залишитися без єврокубкової весни, якщо знову-таки в паралельному матчі "Реал" не програє "Борусії".

У будь-якому випадку перемога гарантовано принесе "Шахтарю" путівку в плей-офф, а ось в разі втрати очок потрібно буде озиратися на матч в Мадриді.

Додамо, що букмекери вважають "Інтер" беззаперечним фаворитом матчу: коефіцієнт на перемогу команди Антоні Конте - 1.30, на нічию - 6.10, на перемогу "Шахтаря" - 9.50.

Олександр Трикіша

Новини

Популярні теми форуму

analytics