Close button

Ексглава космічної програми Ізраїлю зробив заяву про прибульців

Ексглава космічної програми Ізраїлю зробив заяву про прибульців

За словами професора Ешеде, представники інопланетної цивілізації побудували базу на Марсі, повідомляє 5 канал.

Колишній керівник космічної програми Ізраїлю професор Хаїм Ешеде заявив, що інопланетяни уклали угоду з владою США про нерозголошення інформації про експерименти, які вони проводять на Землі.

За словами Ешеде, прибульці попросили зберігати таємницю, тому що "людство ще не готове дізнатися про це". Про це він розповів в інтерв'ю газеті Yedioth Aharonoth, пише New York Post.

Професор Хаїм Ешеде очолював ізраїльську космічну програму з 1981 по 2010 рік. Протягом багатьох років він тричі отримував ізраїльську нагороду за безпеку і двічі - за конфіденційні технологічні винаходи.

Ізраїльські ЗМІ припускають, що 87-річний професор, судячи з усього, зійшов з розуму.

Він заявив, що одного разу Дональд Трамп мало не розкрив світу таємницю прибульців, але ті переконали його змовчати.

"Вони не хочуть починати масову істерію. Вони хочуть спочатку зробити нас здоровими і розумними", - заявив Ешеде, підкресливши, що інопланетяни прийшли з миром.

Колишній ізраїльський військовий також розповів, що представники інопланетної цивілізації побудували базу під поверхнею Марса, на якій відбуваються зустрічі американців і членів Галактичної федерації.

Ешеде визнав, що все це звучить як наукова фантастика, але стверджує, що деякі з його колег також здогадуються про цю інформацію.

"Якби я розповів те, що я говорю сьогодні, п'ять років тому, мене б госпіталізували. Куди б я не пішов з цим в академічних колах, вони б сказали:" чоловік з глузду з'їхав ", - сказав ізраїльтянин. -" Сьогодні вони вже говорять інакше. Мені нічого втрачати. Я отримав свої ступені та нагороди, мене поважають в університетах за кордоном, де тенденція змінюється ".

А як ви вважаєте, професор говорить правду або таки збожеволів?

Новини

Популярні теми форуму

analytics