Close button

В плані "Б" по Донбасу поки немає необхідності

В плані "Б" по Донбасу поки немає необхідності

Після заяв Президента РФ Володимира Путіна про продовження спільної роботи в "нормандському форматі", потреби в плані "Б" за рішенням ситуації на сході України поки немає. Про це сказав представник української делегації в ТКГ Олексій Арестович, повідомляє УНН.

Так, співрозмовник, говорячи про "План дій по Донбасу" української делегації, зазначив, що "цей наш план є таким шляхом, як це можна виконати і завершити цей збройного конфлікту".

На питання, чи означає це, що Україна поки не потрібен так званий план "Б" по Донбасу, Арестович зазначив, що зараз робота продовжиться планом "А".

"Після заяви Путіна, поки немає необхідності в плані" Б ".

Він підтвердив готовність просуватися планом "А", я думаю, буде можлива зустріч політичних радників найближчим часом, і подивимося, що вони будуть робити на ТКГ і підгрупах. Особливо з чутливих питань відкриття КПВВ, питання безпеки, полонені. Але, я можу сказати, що і Президент, і РНБО, продовжать працювати над можливими варіантами, якщо в кінці кінців все ж план "А" не вдасться. Робота не припиняється ні на хвилину, держава готова всебічно. Планування здійснюється сценарно, то є кілька варіантів реагування ", - заявив Арестович.

За словами спікера української делегації, в разі, якщо є добра воля сторін, то і за планом "А" можна вирішити всі питання.

Нагадаємо, раніше Арестович заявив, що план "Б" по Донбасу поки обговорюється в кулуарах. І ключове слово там миротворці.

Новини

Популярні теми форуму

analytics