Close button

Погода в Україні кардинально зміниться

Погода в Україні кардинально зміниться

Період сухої і морозної погоди , яку подарував українцям антициклон Xavier, добігає кінця - на порозі потепління та опади, повідомляє Курс Украины.

У четвер, 10 грудня, в Україну прийде потепління. Температура повітря протягом дня коливатиметься близько нуля, на Заході очікується +2-6 градусів, на півдні +4-8, у Криму до +12 градусів. Правда в ніч з середи ще утримаються морози -3-9 градусів на сході, у Дніпропетровській, Полтавській і Сумській областях. На решті території - невеликі "мінуса" або близько нуля.

"Розташування синоптичних армій східного антициклону і західних циклонів завтра починає рух. Південна, південно-західна циклонічність нарешті зсуне потужний антициклон, який стояв міцно кілька днів і приніс в Україну некомфортну, морозну та вітряну погоду. Західна атлантична вологість поступово перемагає", - у своїй унікальній манері пише синоптик Наталка Діденко у себе в Facebook.

Вона прогнозує мокрий сніг і дощ на заході і півночі України, за винятком Сумської області, в Одеській, Миколаївській, Вінницькій і Кіровоградській областях, а також у частини Черкащини. На решті території очікується суха погода.

Гідрометцентр України оголосив І (жовтий) рівень небезпеки через пориви вітру до 15-20 м/с та ожеледицю в більшій частині країни.

У Києві четвер буде з сильним південно-східним ветром. У другій половині дня киянам варто очікувати опадів у вигляді мокрого снігу і дощу. Вночі -3...-5 градусів, вдень близько нуля.

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода в Харкові

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics