Close button

Депутат Адольф Гітлер запевнив, що не схожий на попередника

Депутат Адольф Гітлер запевнив, що не схожий на попередника

Політик, названий на честь лідера нацистської Німеччини Адольфа Гітлера, нещодавно обраний в парламент Намібії, відхрестився від подібності з фюрером Третього рейху Адольфом Гітлером. Він заявив, що нічим не схожий на нацистського вождя, повідомляє Страна.ua.

Про це повідомляє газета Namibian.

Адольф Гітлер Уунона уточнив, що ім'я він поміняти вже не може. За його словами, батько дав йому ім'я ще в дитинстві, сам він не робив вибір.

"Батько назвав мене Адольфом Гітлером, але це не означає, що я характером або чимось ще нагадую німецького Адольфа Гітлера", - заявив 54-річний політик.

Так, на відміну від свого тезки, він не планує проявляти жорстокість. "Мені відомо, що Гітлер був суперечливою фігурою і саджав у в'язниці й вбивав людей по всьому світу", - сказав Уунона. Але він сам зовсім не є таким.

Він також стверджує, що якби у нього був вибір, він не погодився б називатися Адольфом Гітлером через звірства, скоєних німецьким диктатором.

Чи не схожість на фюрера підтверджують і соратники новообраного депутата по партії SWAPO. Вони повідомили місцевій газеті, що намібійський діяч - добрий і працьовитий чоловік.

"Політик отримав тисячу сто дев'яносто шість голосів на останніх виборах в порівнянні з 213 голосами, які отримав його опонент. Перемога дала йому місце в регіональному раді. Його партія СВАПО отримала 57 відсотків голосів по всій країні, що значно менше в порівнянні з 83 відсотками голосів, набраних на попередніх регіональних виборах в 2015 році", - нагадали в матеріалі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics