Close button

Микитась попросив Зеленського про допомогу

Микитась попросив Зеленського про допомогу

Екс-депутат Максим Микитась заявляє, що історія з викраденням його адвоката Мірошниченко О.А. є "підставою" і просить президента Володимира Зеленського про допомогу, повідомляє Цензор.НЕТ.

"Терміново! Прям зараз!

Нагорі вирішили, що я повинен замовкнути!

Негайно!

Володимир Зеленський

Допоможіть будь ласка! Операцію ведуть з сусіднього від Вас кабінету !! Мене попередили люди з МВС не бажають брати участь у підробці і виконувати злочинну завдання !!

Зведення по Києву:

"В 12.43 від перехожого надійшло повідомлення про викрадення людини по вул. Княжий Затон, 4 на автомобілі Тойота-Лендкрузер-200.

О 14.20 автомобіль був затриманий по вул. Сиваської на території ГБК. У салоні авто потерпілий: Мірошниченко О. А. І 4 чоловіків:

1. Водій- Чернов Сергій Сергійович, 1980 р.н.

2. Опанасенко Юрій Васильович, 1974 р.н.

3. Газієв Алі Халановіч, 1988 р.н.

4. Вутсаев Алві Мовліевіч, 1988 р.н

За словами потерпілого Мірошниченко О.А. він є юристом юридичної компанії "Кириченко", яка здійснювала юридичну підтримку М. Мікітасов (Укрбуд). Від останнього, основним юристу в процесі Габрільяну перераховані кошти в сумі 725 тисяч доларів США. Після виходу Микита М. З СІЗО, той зажадала у Габрільяна 500 тисяч доларів США, так як він не виконав обьязательств. Сьогодні потерпілому зателефонував невідомий з проханням зустрітися на вул. Княжий затон біля "Новуса", де невідомі на його ж автомобілі повз волі відвезли в невідомому напрямку і примусово змусили написати розписку на 800 тисяч доларів США, відібрали 2 мобільних телефони, 6000 гривень та 600 доларів США ".

- Останнім часом із тим самим юристом Артуром Габріеляном! Він гідна людина!

- Він каже: "Це підстава. Схема вищого пілотажу!"

- Ми готові зараз разом з ним під'їхати до Вашого Офісу Президента! Ви Гарант закону, прав і свобод в цій країні. Допоможіть !! ", - звернувся Микитась за допомогою.

За версією слідства, ГУ Нацгвардії України і компанія-забудовник "Укрбуд", що належить екс-нардепу, уклали угоду, за якою на території колишньої військової частини повинні були побудувати житловий комплекс. За це Нацгвардія повинна була отримати там 50 квартир і 30 паркомісць. Однак, в 2016-2017 роках сторони уклали додаткові угоди, за якими Нацгвардія відмовилася від квартир і паркомісць на Печерську в обмін на 65 квартир в будинку на околиці Києва. Як потім встановила проведена експертиза, вартість квартир на околиці на 81 635 448 грн менша від тієї, в яку оцінили квартири на Печерську. У справі проходять чотири людини.

Разом з тим, Микитась співпрацює зі слідством. Він засвідчив вчинення злочину заступник голови ОП Олегом Татарова і надав відповідні докази.

  • Пізніше стало відомо, що НАБУ розслідує справу проти Татарова.
  • 2 грудня ВАКС заарештував подільника Татарова дубоніс з можливістю виходу під 1 млн грн застави.
  • 3 грудня Микитась вийшов з СІЗО.
  • Пізніше журналіст Сидоренко заявив, що Гройсман отримував 75 млн грн хабара від Микити.

489x543.jpgМикитась попросив Зеленського про допомогу: Викрадення мого адвоката - це підстава. Нагорі вирішили, що я повинен замовкнути! Операцію ведуть з сусіднього від Вас кабінету 02Микитась попросив Зеленського про допомогу: Викрадення мого адвоката - це підстава. Нагорі вирішили, що я повинен замовкнути! Операцію ведуть з сусіднього від Вас кабінету 03

Новини

Популярні теми форуму

analytics