Close button

Канада виділить $ 24 млн на підтримку українських жінок

Канада виділить $ 24 млн на підтримку українських жінок

Уряд Канади профінансує ряд проектів в Україні для підтримки жінок. Сума, яку виділить Канада, складе близько 24 мільйонів доларів, заявила міністр міжнародного розвитку Канади Карина Гулд, повідомляє Корреспондент.

"Інвестиції в можливості для жінок і найбільш вразливих і маргіналізованих - це інвестиції в майбутнє країни. Шляхом цих ініціатив вони отримають потенціал стати потужними агентами змін ... Канада продовжує залишатися близьким другом України, підтримуючи її на шляху надання безпеки, процвітання і свободи всім громадянам ", - заявила Гулд.

Вона додала, що фінансові кошти будуть спрямовані на проекти, які економічно підтримають "жінок у сільських регіонах, внутрішньо переміщених осіб, людей з обмеженими фізичними можливостями та інших вразливих груп в Україні".

Так, 7,8 мільйона доларів будуть передані недержавній організації Pact Inc., співробітники якої будуть навчати жінок, що входять в уразливі категорії, підприємницьких навичок.

Французька гуманітарна організація ACTED отримає 4,3 мільйона доларів. ACTED прагнутиме збільшити економічні можливості жінок на Донбасі.

Також 7,9 мільйона доларів будуть надані Socodevi і Дніпропетровській сільськогосподарської дорадчої службі для розвитку сталого агропромислового виробництва.

На рахунок Фонду кооперативного розвитку Канади та його партнера - Всеукраїнського благодійного фонду Ґорен, що допомагає українкам влаштуватися на підприємства легкої промисловості, надійде 5,1 мільйона доларів.

Раніше повідомлялося, що Канада виділить Україні $ 7 млн на боротьбу з домашнім насильством.

Новини

Популярні теми форуму

analytics