Close button

Мер Одеси заразився коронавірусом

Мер Одеси заразився коронавірусом

Мер Одеси Геннадій Труханов отримав позитивний тест на коронавірус. Про це політик повідомив на своїй сторінці в Facebook в середу, 9 грудня, повідомляє Вести.

"Отримав позитивний тест на Covid-19. У зв'язку з чим йду на самоізоляцію - до одужання і отримання негативного результату. Не приховую: мені дуже складно вирватися зі звичного ритму життя. Самопочуття поки непогане. Тому в будь-якому випадку залишаюся на зв'язку і буду в телефонному режимі регулювати роботу міських служб ", - повідомив Геннадій Труханов.

Політик уточнив, що мерія, в свою чергу, продовжує вживати всіх необхідних заходів з протидії поширенню коронавируса.

"Ще раз прошу одеситів дотримуватися правил безпеки: носити маски, максимально обмежити контакти, дотримуватися соціальну дистанцію. На сьогоднішній день це найбільш дієві і при цьому прості способи уникнути захворювання. Бережіть своє здоров'я та здоров'я своїх близьких!" - резюмував Труханів.

truha.jpg

Варто відзначити, що мало не щодня з'являються новини про те, що хтось із політиків захворів Covid-19. Одними з останніх зізналися в тому, що заразилися коронавірусів екс-нардеп і екс-кандидат в мери Харкова Михайло Добкін і львівський градоначальник Андрій Садовий.

Новини

Популярні теми форуму

analytics