Close button

Корнієнко розповів, чому не ввели карантин на свята

Корнієнко розповів, чому не ввели карантин на свята

На введенні Кабінетом міністрів України жорсткого карантину після новорічних свят наполягали представники органів місцевого самоврядування, які були долучені до обговорення термінів введення жорстких карантинних обмежень. Про це в ефірі одного з телеканалів заявив голова партії "Слуга народу", народний депутат України Олександр Корнієнко, повідомляє УНН.

"У нас же всі рішення формуються на основі висновків МОЗ та комісії з техногенної безпеки, при консультації з різними міністерствами - економіки, фінансів - їхня думка запитується. Також, на скільки я знаю, за цим варіантом, то він проговорювався, так чи інакше, з органами місцевого самоврядування. Трохи більше, ніж попередні варіанти. Тому, вже є надія, що він краще буде виконуватися на місцях, нашими колегами з місцевої влади, локдаун вихідного дня не всі виконували. Дивіться, саме вони все (представники органів місцевого самоврядування - ред.) просили не чіпати свята. Це точно було їх прохання", - заявив нардеп.

Додамо, що глава "Слуги народу" не став заявляти про те, що в такому випадку, всі представники органів місцевого самоврядування будуть дотримуватися вимог локдауна.

Новини

Популярні теми форуму

analytics