Close button

YouTube буде видаляти фальсифікації про вибори

YouTube буде видаляти фальсифікації про вибори

Відеохостинг YouTube буде видаляти будь-які матеріали, які стверджують, що в ході президентських виборів в США мало місце масштабне шахрайство, яке вплинуло на їх результат, повідомляє Интерфакс.

"Достатня кількість штатів сертифікували результати виборів для того, щоб визначити обраного президента. У зв'язку з цим ми почнемо видаляти будь-який контент, завантажений сьогодні або в будь-який час після, який вводить людей в оману, стверджуючи, що широкомасштабне шахрайство або помилки змінили результат президентських виборів США 2020 року ", - йдеться в заяві, опублікованій в офіційному блозі YouTube в середу.

Зокрема, з відеохостингу будуть видаляти "відео, в яких стверджується, що кандидат в президенти переміг на виборах через широкомасштабні збоїв програм або помилок при підрахунку". Дана політика вступає в силу з сьогоднішнього дня.

При цьому команда YouTube уточнила, що новини і коментарі з питання виборів "можуть залишитися на сайті в разі, якщо є істотний освітній, документальний, науковий або мистецький контекст".

YouTube також повідомив, що обмеження контенту, пов'язаного з шахрайством на виборах, почалося ще на початку осені.

"З вересня ми припинили активність близько 8 тис. Каналів і видалили тисячі роблять шкідливий вплив і вводять в оману відео, пов'язаних з виборами, за порушення нашої існуючої політики. Близько 77% таких відео були видалені до того, як вони набрали 100 переглядів", - повідомляється в публікації.

Відзначається, що відповідно до правил користування сайтом "забороняється спам, шахрайство ..., а також будь-який контент, спрямований на підбурювання до насильства".

Новини

Популярні теми форуму

analytics